ROBERT NEGOIŢĂ:  "Bani cheltuiţi într-o activitate de weekend, numită referendum"

E.M.
Politică / 8 octombrie 2018

Robert Negoiţă (Sursa foto: Twitter)

Robert Negoiţă (Sursa foto: Twitter)

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a lansat critici dure după eşecul referendumului pentru familie, el enumerând calităţile pe care trebuie să le aibă un lider politic, cea mai importantă fiind aceea de a cunoaşte şi apăra interesele oamenilor pe care reprezintă. Edilul spune că nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme nu va putea fi cu adevărat un lider.

"Un lider este acela care reuşeşte să convingă oamenii să îl urmeze în proiecte, în activităţi şi idei. Dar asta presupune că liderul le reprezintă interesele, adică el cunoaşte, înţelege şi îşi asumă nevoile comunităţii în vârful căreia se poziţionează. Nicio persoană care este ruptă de realitatea comunităţii, care nu îi înţelege problemele concrete şi care nu are capacitatea de a prioritiza rezolvarea acestor probleme, în funcţie de ce este necesar şi imediat, nu va putea fi cu adevărat un lider", arată Negoiţă într-un mesaj postat duminică seară pe Facebook.

El se întreabă retoric câte lucruri se puteau face cu cele peste 40 de milioane de euro cheltuite pentru organizarea acestui referendum.

"Nu pot să nu mă gândesc şi să nu mă întreb: câte, dar câte lucruri necesare şi utile pentru cetăţeni nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de Euro? Bani cheltuiţi în această activitate de weekend pe care o numim referendum", adaugă primarul sectorului 3.

Robert Negoiţă este un apropiat al primarului Capitalei, Gabrielei Firea, fiind unul dintre semnatarii şi votanţii documentului prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. PSD prin inrtoducerea cu da sau nu ce a hotarat parlamentul referitor la familie - barbat si femeie a creat deliberat niste intrebari. S-a instituit in spatiul public ca toate modificarile facute in parlament la legile existente prin referendum sunt acceptate. Deci iarasi o forma de manipulare. Tinand cont de cele facute de PSD si ALDE trag concluzia ca aceste partide ca si altele sunt impotriva fmiliei traditionale. Ce poti sa zici de atitudinea unui presedinte de tara , care s-a comportat ca un PRES. Cand a observant ca nu se poate atinge pragul de 30% a venit si el ca paduchele si a votat. A fost pe post de pupincurist catre Europa sa nu supere. Asta-i un presedinte care respecta democratia si participarea la vot ca forma suprema de democratie.

    Pacat ca e inalt si are prestanta dar este un om atat de mic din punct de vedere al caracterului. Ar trebui sa ia exemplu de la Carol I daca vrea sa faca cinste natiunii germane el fiind mioritar. 

    1. Ura fata de PSD e atat de mare (vezi huiduiala lui Firea), incat orice demers al acestuia e boicotat. Iohannis n-are vreo legatura cu asta, oricat ar incerca pesedistii sa insinueze. 2 luni mai sta Dragnea. Atat.Punct

    prin acest absenteism sper ca poporul roman le m ai aratat odata sparlamentarilor ca ei nu sunt oile obediente si proaste care sunt folosite o data la 4 ani sa i aleaga pe ei sa poata sa si faca legi speciale sa fure cat si cum vor.

    din pacate sparlamentarii se fac ca nu inteleg si fac ce ii intereseaza mai putin ce este in beneficiul romanului care prin munca taxe si impozite le platesc lor toate hotiile. 

    nimic nu se rezolva daca cei care aduc atatea dezastre prin deciziile lor nu sunt trasi la raspundere si pusi sa plateasca pentru acestea din venituri proprii.

    propun ca cei din conducere (toate nivelele) sa fie platiti cu un comision din profitul obtinut (plus valoare nu toate actiunile lor aduc profit, exemplu educatia), si atunci am avea intr-adevar numai oameni capabili la conducere si nu pe alde (veorica, genunche, alege oaie, si stai capra, etc) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb