ROCA X investeşte în Benefito Mobile

S.B.
Companii / 11 ianuarie 2021

ROCA X investeşte în Benefito Mobile

ROCA X anunţă o investiţie de 150.000 Euro în start-up-ul Benefito Mobile, primul operator mobil virtual(MVNO)din România care va lansa o cartelă preplătită ce va aduce utilizatorilor credit pe telefonul mobil la achiziţia de produse şi servicii de la companiile partenere.

Investiţia Roca X va finanţa lansarea comercială a Benefito Mobile, planificată pentru trimestrul al doilea al acestui an. Benefito Mobile îşi propune să fie cel mai atractiv serviciu preplătit de telefonie mobilă şi totodată un mecanism inovator de fidelizare a clienţilor în industria de retail.

"Strategia ROCA X vizează investiţii în start-up-uri disruptive la început de drum, iar Benefito Mobile este o afacere reprezentativă în acest sens, pe de-o parte prin prisma modelului de business practic complet nou la noi, dar care funcţionează foarte bine de mulţi ani pe pieţele externe, iar pe de altă parte prin prisma experienţei valoroase pe care o aduc la masă fondatorii afacerii, Marian Velicu şi Marius Ionescu, doi dintre cei mai reputati specialişti din telecomul românesc. Studiile arată că majoritatea start-up-urilor de succes sunt fondate de antreprenori cu experienţă solidă în domeniu, iar Benefito are toate ingredientele pentru a fi un business de succes şi a primit votul nostru de încredere. Investiţia noastră promite un randament foarte bun cu o creştere accelerată: modelul de business vizează atingerea punctului de break-even la 12 luni de la lansarea comercială la numai 35.000 de utilizatori şi o recuperare a investiţiei după numai doi ani în contextul detinerii deja a unor parteneriate strategice precum sunt CashBackWorld sau BonusWay.", a spus Alexandru Bogdan, CEO ROCA X.

"În Europa de Vest, operatorii virtuali de telefonie mobilă sunt jucători importanţi, deţinând între 10-40% din piaţă. Noi credem de foarte mulţi ani că serviciile oferite de operatorii mobili virtuali (MVNO) pot dinamiza domeniul telecom din România şi faptul că ROCA X a ales să ni se alăture ne face să avem şi mai multă încredere în succesul Benefito Mobile. Suntem convinşi că Benefito Mobile va dinamiza atât piaţa telecom, dar şi pe cea de retail fiind primul model de business convergent din România dintre industria de telefonie mobilă şi cea de retail", a declarat Marian Velicu, cofondator şi preşedinte al Goil Services Romania, compania care deţine Benefito Mobile.

Pentru 2021, fondatorii Benefito Mobile estimează aproximativ 37.000 de utilizatori şi o cifră de afaceri de 700.000 de euro. De asemenea, aceştia estimează că businessul va deveni profitabil după un an, iar în cinci ani va ajunge la o cifră de afaceri de 15 mililoane de euro.

Pentru a-şi fideliza clienţii, majoritatea retailerilor din România folosesc carduri prin care cumpărătorii acumulează puncte sau beneficiază de reduceri la anumite produse. Benefito Mobile aduce un serviciu în premieră în România prin care retailerii se pot diferenţia faţă de concurenţă oferind clienţilor fideli beneficii semnificative la tot coşul de cumpărături şi utile cum este reîncărcarea creditului telefonului mobil.

Prin conlucrarea cu retailerii, Benefito Mobile va beneficia de brandul si baza lor de clienti si va atrage utilizatori de la concurenta, lucru de care va beneficia indirect si operatorul mobil cu care colaboreaza

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb