ROMÂNIA, BULGARIA ŞI UNGARIA Florin Balcan, noul Regional Credit Risk Director al Provident

Elena Deacu
Companii / 23 aprilie 2015

Compania de credite de consum Provident Financial România anunţă numirea lui Florin Balcan în poziţia de Regional Credit Risk Director pentru România, Bulgaria şi Ungaria.

Florin este primul director român cu responsabilităţi regionale în cadrul International Personal Finance (IPF), grupul britanic din care face parte Provident, şi este membru în boardul Provident Financial România, care are în componenţă un ungur, doi britanici şi alţi şapte români.

Florin Balcan, 38 de ani, are o experienţă de peste 17 ani acumulată în cadrul unor respectate companii multinaţionale din domeniul financiar-bancar, ocupând diverse funcţii de conducere în Citibank România, Citibank Cehia sau PwC. Noul Regional Credit Risk Director Provident este specializat în dezvoltarea de strategii ample de management al creanţelor şi al riscului, precum şi de creştere a performanţelor portofoliului de clienţi şi de produse.

În ultimii 10 ani, Florin Balcan şi-a clădit cariera în cadrul grupului Citibank, în poziţii strategice precum Business Planning Manager, Loans Product Manager, Collections Head, Portfolio Strategy and Scoring Head şi Retail Risk Manager.

"Suntem convinşi că experienţa vastă a lui Florin va contribui semnificativ la strategia de creştere a Provident atât în ce priveşte produsele existente şi colaborarea cu Biroul de Credit, începută anul trecut, cât şi prin diversificarea ofertei de produse şi servicii pe care o avem în vedere în viitorul apropiat", a declarat Viktor Boczán, directorul general al Provident Financial România.

Noul Regional Credit Risk Director al Provident va coordona din Bucureşti dezvoltarea şi implementarea strategiei de credit risk a companiei în toate cele trei ţări, unde grupul IPF are în portofoliu 646.000 de clienţi activi.

"Perspectiva privilegiată de care Provident beneficiază prin intermediul reţelei sale de agenţi independenţi ne permite să ţinem cont de realităţi care uneori scapă sistemelor tradiţionale de scoring. Sunt entuziasmat să mă alătur unei echipe tinere şi ambiţioase şi să contribui la consolidarea acestui model de succes. Astfel, vom continua să inovăm şi să le oferim clienţilor produsele de care au nevoie, atunci când este important pentru ei", a declarat Florin Balcan, Regional Credit Risk Director al Provident România, Bulgaria şi Ungaria.

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opţional de gestionare la domiciliu a unui împrumut, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă, unde un agent îi va vizita apoi pentru încasarea ratelor. Provident şi-a început activitatea în România în aprilie 2006 şi, de atunci, peste 700.000 de români au apelat la produsele sale.

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanţi furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienţi în şapte ţări din Europa Centrală şi de Est, precum şi în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune şi una dintre cele mai puternice 250 de companii internaţionale listate la Bursa din Londra.

În cei nouă ani de prezenţă pe piaţa locală, compania a investit în România peste 257 de milioane de euro şi a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 45 de milioane de euro. De asemenea, compania dezvoltă şi susţine diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educaţie financiară, protecţia mediului, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 800.000 de euro. Provident are peste 850 de angajaţi în România şi colaborează cu peste 3.700 de agenţi independenţi în 80 de oraşe din întreaga ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb