ROMÂNIA - MUNTENEGRU Tricolorii debutează în Liga Naţiunilor

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 7 septembrie 2018

Tricolorii debutează în Liga Naţiunilor

Echipa naţională de fotbal debutea-ză, astăzi, în Liga Naţiunilor, cea mai nouă competiţie organizată de către UEFA. Adversarul tricolorilor este reprezentativa statului Muntenegru, o echipă măcinată de unele probleme interne, jucători accidentaţi, dar şi fotbalişti care refuză să se prezinte la echipă.

Selecţionerul Cosmin Contra consideră foarte importante primele două partide, cu Muntenegru şi Serbia, apreciind că ambele echipe au stiluri de joc asemănătoare: "Muntenegru este o echipă foarte bine organizată, din toate punctele de vedere, jucători masivi, foarte periculoşi la fazele fixe, cu doi-trei jucători care ne pot pune în dificultate. Echipa Serbiei este una cu mai mulţi jucători de individualitatea superioară, jucători cu talent, dar poate că joacă mai puţin ca o echipă. Joacă individual, dar e o echipă masivă, s-au calificat la mondial cu încredere. Ambele echipe au cam acelaşi stil de joc, acelaşi stil de a gândi meciurile şi acelaşi stil de jucător. Ceea ce pot promite eu, este că jucătorii vor intra pe teren şi vor încerca să câştige fiecare meci, vor avea spirit de sacrificiu, să se bată pentru fiecare minge şi cu aceste lucruri cred că avem premise să ne calificăm la Campionatul European. Dar trebuie să facem aceste lucruri".

Astăzi, de la ora 21.45, tricolorii întâlnesc, la Ploieşti, selecţionata Muntenegrului, într-un joc care se va disputa fără spectatori, pentru ca în 10 septembrie, de la ora 21.45, naţionala să joace la Belgrad, pe stadionul Partizan, împotriva Serbiei.

Partida cu selecţionata Muntenegrului va fi arbitrată de o brigadă din Slovacia condusă de Ivan Kruzliak. Centralul va fi ajutat de arbitrii asis-tenţi Tomas Somolani şi Branislav Hancko. Al patrulea oficial a fost desemnat Tomas Mokos, în timp ce arbitri adiţionali au fost delegaţi Filip Glova şi Michal Ocenas.

Câştigătoarele grupelor Ligii Naţiunilor vor promova în seria superioară a ediţiei următoare, ultimele clasate retrogradând în seria inferioară. Pe 2 decembrie 2018 are loc tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020. Cele şase urne valorice vor fi stabilite exclusiv pe baza performanţelor din grupele Ligii Naţiunilor. În seria ţării noastre, câştigătoarele celor patru grupe alături de cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde vor fi în a treia urnă valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Euro 2020. Celelalte echipe vor fi în urna a patra valorică. Preliminariile Euro 2020 se desfăşoară în perioada martie-noiembrie 2019. Cele mai bine clasate echipe în cele patru grupe din Seria C a Ligii Naţiunilor, care nu s-au calificat deja la Euro 2020 prin intermediul preliminariilor, merg în play-off-ul Ligii Naţiunilor (martie 2020). Cele 4 echipe din play-off vor disputa semifinale într-o singură manşă (pe terenul echipei cu linie de clasament mai bună în grupele Ligii Naţiunilor), iar finalistele se vor duela într-o singură manşă (gazda va fi trasă la sorţi). Câştigătoarea se califică la Euro 2020.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Rezultat final X

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb