România, piaţa cu cea mai mare creştere din regiune pentru compania bulgară euShipments

F.D.
Companii / 25 august 2022

România, piaţa cu cea mai mare creştere din regiune pentru compania bulgară euShipments

Piaţa europeană de transport rutier de marfă a crescut cu 9,4% în termeni reali în 2021 şi se va extinde cu 4,9% în 2022, arată raportul "European Road Freight Transport 2022", conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit aceluiaşi raport însă, tarifele pentru transporturile rutiere de marfă în Uniunea Europeană au atins un maxim istoric în primul trimestru al anului 2022. Această creştere se datorează presiunii create de creşterile de costuri, precum şi întreruperilor aprovizionării şi reducerii capacităţilor de transport cauzate conflictului din Ucraina şi schimbărilor de reglementare.

Astfel, poziţionarea geografică a depozitelor de fullfilment şi logistică devin esenţiale pentru optimizarea costurilor de transport şi expediţie. Comerţul electronic la nivel european a crescut anul trecut cu 13%, la 718 miliarde de euro, iar în 2022 este estimat un avans de 11%, la 797 miliarde de euro. În 2022, piaţa de e-commerce din România este aşteptată să se consolideze şi se apropie de valoarea de 7 miliarde de euro.

În contextul acestei consolidări, România a devenit pentru compania bulgară euShipments piaţa cu cea mai mare creştere din regiune.

"În 2021, am avut mai mult de 820.000 de expedieri efectuate, din care aproape 300.000 au fost doar în România. Intenţionăm să dublăm cel puţin aceste cifre până la sfârşitul anului 2022. Regiunea noastră în general (România fiind pe primul loc) se extinde foarte rapid şi suntem în pas cu tendinţele şi, desigur, oferim servicii de calitate", declară Svetlozar Dimitrov, Managing Partner, euShipments.

Poziţionarea geografică strategică a principalului depozit de fullfilment al companiei, din Ruse, permite companiei să aibă acces rapid la clienţii din patru pieţe, respectiv Bulgaria, România, Grecia şi Ungaria. Pentru livrările în Bulgaria şi România, timpul de livrare este sub 24 de ore, iar proximitatea faţă de clienţi permite companiei să opereze la costuri mai reduse faţă de competitori.

Utilizarea serviciilor de fulfillment prestate de euShipments oferă o serie de beneficii, cum ar fi opţiunea de ramburs la livrare nu numai în regiune, ci şi în 17 ţări diferite din UE. Clienţii companiei au acces la o interfaţă all-in-one şi/sau integrare API care nu numai că generează AWB-uri, dar oferă şi informaţii complete în timp real despre bunurile lor în depozit, informaţii de urmărire reală 24/7, indiferent de ţara de destinaţie sau de metoda de livrare utilizată.

Integrarea API dezvoltată de euShipments oferă posibilitate comercianţilor online să îşi automatizeze şi să îşi optimizeze o serie de procese administrative şi operaţionale, precum şi să reducă riscul eorii umane. Datorită integrării API oferite de euShipments, fiecare eComerciant poate accesa portofoliul de servicii a peste 30 de companii de curierat din toata Europa şi pe plan mondial. Astfel, fiecare magazin electronic care foloseşte serviciile euShipments îşi poate livra coletele cu curierii last-mile în cele mai bune condiţii nu numai în România şi Bulgaria, ci şi în toată Europa Centrală şi de Est şi în toate ţările UE, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb