Rompetrol a deschis a 56-a benzinărie din Bulgaria, în oraşul Shumen

C.B.
Companii / 13 aprilie 2020

Rompetrol a deschis a 56-a benzinărie din Bulgaria, în oraşul Shumen

Rompetrol Bulgaria, companie membră a KMG International, a anunţat luni că a deschis oficial o nouă staţie de carburanţi în Shumen, oraş situat la 90 km vest de oraşul Varna, pe Autostrada A2, care leagă Marea Neagră de capitala Sofia.

"Rompetrol Bulgaria, companie membră a KMG International, a deschis oficial o nouă staţie de carburanţi în Shumen, oraş situat la 90 km vest de oraşul Varna, pe Autostrada A2, care leagă Marea Neagră de capitala Sofia. Shumen este cunoscut în Bulgaria pentru dezvoltarea din sectoarele auto, materialelor de construcţii şi magazinelor de mobilier", arată compania într-un comunicat.

Prin noua investiţie, Rompetrol Bulgaria a generat 11 noi locuri de muncă în oraş şi se angajează în continuare în dezvoltarea comunităţii, prin locuri de muncă create şi contribuţii în bugetele locale.

"Rompetrol Bulgaria este un susţinător puternic al comunităţii şi, prin această nouă investiţie, compania face, de asemenea, dovada că activitatea noastră în Bulgaria va continua să crească, faptul că suntem în legătură cu nevoile comunităţii şi că vom susţine şi mai mult economia din această ţară. Staţia de carburanţi din Shumen a fost ridicată urmând planurile noastre ambiţioase, care sunt aliniate complet strategiei Grupului KMG International. Totodată, am reuşit să rebranduim deja mai mult de 80% din lanţul de staţii existent, iar benzinăriile sunt construite integral în conformitate cu cel mai recent concept al grupului", a declarat Ivaylo Trendafilov, directorul general al Rompetrol Bulgaria.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb