Rompetrol a deschis o nouă staţie de carburanţi în judeţul Dolj

Companii / 25 septembrie 2019

Rompetrol a deschis o nouă staţie de carburanţi în judeţul Dolj

Rompetrol Downstream - divizia de retail a Grupului KMG International în România, a deschis astăzi a cincea staţie de carburanţi Rompetrol din municipiul Craiova (strada Henry Ford, nr. 12). Investiţia totală se ridică la circa 1,5 milioane dolari şi asigură crearea a 15 noi locuri de muncă.

"Noua staţie face parte din strategia companiei de extindere a reţelei de distribuţie la nivel national şi consolidarea prezenţei în puncte cheie pentru activitatea noastră, fiind a 11-a staţie deschisă în acest an. Aceasta ne permite să fim mai aproape de clienţii noştri şi să venim în întampinarea acestora cu produsele şi serviciile de înaltă calitate", declară Serghei Sevcenco, directorul general al Rompetrol Downstream, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Prin dotările şi facilităţile oferite, noua staţie Rompetrol se adresează în special locuitorilor municipiului Craiova, aceasta beneficiind de 3 pompe care oferă gamele de carburanţi Efix şi EfixS, AdBlue, servicii de internet WiFi, sisteme multimedia, facilităţi moderne de plată, dar şi de restaurantul "Hei".

Staţia dispune şi de un sistem modern de iluminat cu tehnologie LED care îi permite un consum redus de energie.

Cu un numar de 290 de angajaţi la nivelul judeţului, compania operează pe plan local o reţea de distribuţie carburanţi formată din patru staţii Rompetrol în Craiova, 11 staţii Rompetrol Partner şi 12 Rompetrol Expres în diverse localităţi din Dolj. La acestea se adaugă un depozit de carburanţi în localitatea Almaj (la 20 km de Craiova), puncte de distribuţie butelii Rompetrol şi 17 staţii de alimentare auto cu gaz petrolier lichefiat, informează acelaşi comunicat.

Vlad Rusnac, Chief Retail Officer al KMG International, a declarat: "Odată cu finalizarea programului de modernizare a staţiilor Rompetrol şi a rafinăriei Petromidia Năvodari - cea mai mare unitate de profil din Romania şi una dintre cele mai complexe din jurul Mării Negre, ne-am propus, ca direcţie strategică la nivelul Grupului, o consolidare şi extindere a activităţilor noastre de retail din Romania, Bulgaria, Georgia şi Republica Moldova. Craiova nu este doar inima Olteniei, ci şi centrul nostru regional, unde deţinem, pe lângă reţeaua Rompetrol, şi un depozit conectat la infrastructura rutieră şi feroviară, care ne asigură forţa necesară dezvoltării".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cînd.Rmpetrol va da și dividende la acționari ????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb