Romtelecom lansează o soluţie GPS de monitorizare prin satelit

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 1 iulie 2011

Orice client companie îşi poate monitoriza flota de maşini utilizând soluţia GPS de urmărire prin satelit oferită de Romtelecom Business Solutions, se arată într-un comunicat de presă al operatorului de telecomunicaţii.

Monitorizarea prin GPS include un modul de monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, o conexiune de date şi o aplicaţie web. Conexiunea de date este furnizată de Cosmote România.

"Această nouă soluţie Romtelecom, care se adresează în principal companiilor de transport sau celor care deţin o flotă de maşini, va duce la reducerea consumului de carburant cu aproximativ 20%, în timp ce, conform estimărilor noastre, costurile cu orele suplimentare vor fi mai mici şi, de asemenea, va fi asigurată o administrare mai eficientă a flotei de maşini. Beneficiile au fost deja testate de Romtelecom care se află în plin proces de implementare a acestei soluţii în cadrul propriei flote de maşini", a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business, Romtelecom. Printre opţiunile oferite prin intermediul acestei soluţii se numără: urmărire în timp real pe hartă, hărţi detaliate, stocare nelimitată a datelor pentru cel puţin 24 luni, urmărirea unei singure maşini sau a unui grup de autovehicule, istoricul călătoriei, rapoarte şi alerte.

Instalarea unui modul GPS costă 10 euro (fără TVA), iar abonamentul pentru soluţia de urmărire este 9 euro/lună, fără TVA, pentru contractele semnate pe 2 ani. Abonamentele pentru contractele semnate pe 1 an sunt de 14,5 euro/lună, fără TVA. Tariful lunar pentru conexiunea de date la nivel naţional este de aproximativ 1,5 euro, fără TVA, în funcţie de volumul de trafic, aceasta fiind tarifată de Cosmote România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb