Romtelecom oferă servicii de voce incluse în pachetele de Internet pentru IMM-uri

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 3 martie 2009

Operatorul de telecomunicaţii Romtelecom va include, în această săptămână, în pachetele de servicii oferite IMM-urilor şi servicii de voce, pe lângă conexiunea la Internet de banda largă, preţurile acestor pachete începând de la 14 euro pe lună, fără TVA, informează operatorul.

Pachetele VoceNet Office includ, pe lângă conexiunea la Internet de bandă largă cu viteze între 2 şi 8 Mbps, şi mii de minute disponibile în reţeaua Romtelecom şi către alţi operatori de telefonie fixă. Minutele sunt disponibile în reţele fixe internaţionale, precum şi într-un grup de utilizatori creat la nivelul companiilor.

Potrivit Romtelcom, după terminarea minutelor incluse în abonament, tarifele pentru convorbiri către reţelele de telefonie fixe pornesc de la 2,5 eurocenţi pe minut, iar pentru convorbirile către reţelele de telefonie mobilă şi internaţionale pornesc de la 8 eurocenţi pe minut. Oferta se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor deja existenţi, din segmentul companiilor mici şi mijlocii.

Acesta este primul pachet prin care clienţilor companii ai Romtelecom le sunt oferite gratuit mii de minute de convorbiri într-un grup definit de utilizatori la nivelul companiilor, dar şi garantarea calităţii serviciilor, prin SLA (service level agreement), atât pentru voce cât şi pentru Clicknet.

Acordul privind nivelul calităţii serviciului garantează, în cazul serviciului Clicknet, o perioadă maximă de restabilire a conexiunii, în cazul unui deranjament, de 12 până la 24 ore şi, totodată, în funcţie de perioada în care serviciul nu este funcţional, este asigurată compensarea printr-o anumită deducere din abonamentul lunar Clicknet.

Totodată, companiile care se abonează la serviciul de Internet Clicknet cu viteze de 6 şi 8 Mbps mai pot beneficia şi de oferta ce include un minilaptop, DVD Writer extern şi o multifuncţională, în preţul abonamentului lunar. Oferta este valabilă pentru contractele încheiate pe perioade de trei ani, iar preţurile abonamentelor încep de la 24 euro pe lună, fără TVA.

Romtelecom, divizie a grupului grec Hellenic Telecommunications Organization SA (OTE), a înregistrat în primele nouă luni ale lui 2008 pierderi operaţionale de 14,4 milioane euro, faţă de un profit operaţional de 33,1 milioane euro în perioada similară a anului trecut.

În schimb, veniturile companiei au crescut până la 656,4 milioane euro în primele nouă luni ale acestui an, faţă de 649 milioane euro în perioada similară a anului trecut.

Veniturile din serviciile de date (ADSL, VPN şi alte servicii de bandă largă) ale operatorului Romtelecom au înregistrat o creştere cu 53%în trimestru al treilea din 2008, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior.

La finalul lunii septembrie 2008, numărul liniilor ADSL era de 567.000 (plus 135% comparativ cu anul anterior), iar cel al clienţilor de televiziune digitală a atins 559.000 (plus 108% comparativ cu anul anterior).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb