Romtelecom şi Cosmote oferă mai multe beneficii clienţilor business

F. A.
Companii #Telecomunicaţii / 7 aprilie 2010

Romtelecom şi Cosmote anunţă remodelarea ofertei integrate Convergent 1000 şi Convergent Unlimited pentru companiile din România. Lansate în premieră pentru piaţa din România la sfârşitul anului 2008, pachetele flexibile sunt în continuare cele mai competitive şi rentabile soluţii telecom de business din piaţă, oferind minute gratuite sau convorbiri nelimitate către reţele fixe, mobile sau între mobil şi fix, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"În concordanţă cu strategia noastră de a contribui la optimizarea costurilor clienţilor noştri, oferindu-le în acelaşi timp cele mai bune soluţii de comunicare, intrăm acum pe piaţă cu o variantă îmbunătăţită a pachetului Convergent, având un preţ cu cel puţin 30% mai mic. Convergent le oferă clienţilor noştri avantajele unice ale serviciilor de voce atunci când sunt în deplasare, dar şi când sunt la birou, precum şi o flexibilitate crescută şi o comunicare mult mai rapidă pentru angajaţii din interiorul grupurilor", a declarat Vasile Voicu, Director for Product Management, Business segment, Romtelecom.

"Această ofertă comună ne permite să oferim un plus de valoare afacerilor clienţilor noştri oferind comunicare nelimitată între cele două reţele, la cele mai avantajoase tarife. Cele două pachete remodelate reprezintă cele mai competitive opţiuni de pe piaţă oferind minute în reţea care pot fi folosite în orice direcţie, între reţelele fixe şi mobile. Mai mult decât atât, clienţii care aleg aceste opţiuni vor beneficia de cea mai bună acoperire pentru liniile mobile şi fixe, de peste 99% din populaţie", a afirmat Gabriel Ioniţă, Products & Services Development Senior Manager Cosmote România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb