Rovana Plumb, audiată în Comisia juridică a Parlamentului European

V.V.
Politică / 26 septembrie 2019

Rovana Plumb

Rovana Plumb

Actualizare - Klaus Iohannis: "Îi cer imperativ premierului Viorica Dăncilă să facă de urgenţă o nouă nominalizare pentru portofoliul de comisar european doar după acordul Preşedintelui României şi cu avizul Parlamentului."

---

Actualizare - Ludovic Orban: "Viorica Dăncilă şi PSD au făcut, din nou, de râs România în faţa Europei. (...) Rovana Plumb nu a trecut nici măcar de proba calificărilor, nici măcar nu a ajuns să fie audiată în Comisia de Specialitate, a picat la proba integrităţii, datorită neregulilor în completarea declaraţiei de avere."

---

Actualizare - Ion Popa, senator ALDE: "România a trăit azi o mare ruşine la nivel european (...). Respingerea Rovanei Plumb era o chestiune despre care s-a discutat în ultima perioadă. Însă, premierului Dăncilă nu i-a păsat."

---

Actualizare - Siegfried Mureşan: "Candidatura Rovanei Plumb, la postul de comisar european pentru Transporturi, a fost respinsă de Comisia Juridică a Parlamentului European."

---

Rovana Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transporturi, e audiată joi în Comisia juridică a Parlamentului European în legătură cu neclarităţile din declaraţia de avere.

"Astăzi la ora 11:00 Rovana Plumb trebuie să dea socoteală în Comisia Juridică a Parlamentului European privind neclarităţile din declaraţia sa de avere. Este o audiere de care am fi putut fi scutiţi, dacă am fi avut un prim-ministru care să prezinte în numele României un candidat sau o candidată competentă, credibilă şi cinstită", a anunţat europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan într-o postare pe Facebook.

Tot Siegfried Mureşan a fost cel care a anunţat miercuri că Rovana Plumb nu a obţinut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European privind condiţiile pentru a deveni comisar european, concluzia sa fiind că aceasta face România de râs la nivel european.

"Rovana Plumb NU a obţinut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European privind condiţiile pentru a deveni comisar european. Comisia Juridică a Parlamentului European a decis acum să o invite mâine pe Rovana Plumb la o audiere excepţională ca urmare a informaţiilor contradictorii din declaraţiile de avere ale domniei sale", relata Siegfried Mureşan.

El preciza că doar după aceea Comisia Juridică a Parlamentului European va da un verdict final.

"În acest moment Rovana Plumb face România de râs la nivel european", conchidea europarlamentarul PNL.

Rovana Plumb, căreia, ca şi altor nominalizaţi pentru noua Comisie europeană, Comisia juridică din PE i-a cerut explicaţii suplimentare privind declaraţia de avere, ar urma să fie audiată în 2 octombrie la ora 10 în comisia de specialitate a Parlamentului European. Europarlamentarul PNL Sigfried Mureşan remarca recent faptul că Plumb va fi audiată simultan cu candidatul belgian acuzat de spălare de bani şi înaintea celui francez, acuzat de fraudă cu fonduri europene.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. A fost respinsa .Declaratia de avere nu a convins dupa decizia AEP.Codruta Kovesi mai smechera nu a scris nimic despre datoriile la Sebastian Ghita.Jocuri in ambele situatii.Nu toti castiga.

    1. Ai dreptate anonimule Codruta a imprumutat bani de la Ghita sa-l aduca pe Popa acasa si nici pana acum nu inapoiat datoria. Lasa ca i-o achita ea dupa ce intra bine in paine.

      SA NU CUMVA , SA VA LEGATI , DE TOVARASA PLUMB !!! CA NU STITI , CATE EFORTURI , A FACUT , PENTRU BUNASTAREA ROMANIEI !!! A MANCAT , SARMANA , PAINE CU CEAPA , O DATA LA 2 ZILE , SI A BAUT APA , O DATA LA 3 , CA SA ADUNE BANII AIA !!! TOT IN FOLOSUL TARII !!! CE STIU AIA , DE LA COMISIA EUROPEANA ??? CAPITALISTI , NERECUNOSCATORI !!! NU STIU SA DESLUSEASCA , UN ADEVARAT PATRIOT , PENTRU TARA !!! DE AIA E ASA DE SLABUTA , O SUFLA SI VANTUL !!! AR TREBUI , SA MAI MANANCE CATE CEVA , DAR NU O FACE !!! ADUNA BANI !!! TOT , PENTRU TARA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb