S&T Ungaria (UNITIS) a obţinut statutul de SAP Gold Partnership

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 23 martie 2007

Participând la programul SAP PartnerEdge Program, UNITIS Systemhouse Pte. Ltd., membră a Grupului S&T, a obţinut cea mai înaltă calificare ca SAP Gold Partner. Acest lucru oferă avantaje pentru clienţii naţionali şi în special internaţionali prin certificarea înaltei calităţi a serviciilor, a expertizei acumulate şi a celor mai noi elemente de know-how SAP.

În cadrul proiectelor locale şi regionale de implementare SAP, consultanţii UNITIS vor beneficia de avantajele oferite de noul program de parteneriat SAP, care include trei niveluri - Gold, Silver şi Associate. În calitate de partener Gold, UNITIS trebuie să se conformeze unor cerinţe de calitate foarte stricte, inclusiv standarde înalte pentru serviciile oferite şi nivelul de satisfacţie a clienţilor, consultanţii având cunoştinţe specializate şi experienţă sectorială, iar echipa de vânzări fiind foarte bine pregătită. "De la momentul preluării UNITIS în septembrie 2006, integrarea companiei a decurs foarte uşor datorită unui efort impresionant depus de echipele locale de management, atât cea a S&T cât şi cea a UNITIS. UNITIS are deja o contribuţie semnificativă la succesul S&T în Ungaria. Ca urmare, vom direcţiona competenţele SAP ale UNITIS pentru a le utiliza în proiectele naţionale şi internaţionale ale clienţilor noştri de la nivelul întregului grup. Pentru aceştia, certificarea SAP Gold Partnership are o mare însemnătate," a declarat Christian Rosner, CEO al S&T AG.

Echipă experimentată

"Peste un deceniu de experienţă în implementarea de proiecte şi suportul de care beneficiem prin SAP PartnerEdge Programme ne permit să creştem cota de piaţă pe care o deţinem şi ne dau un impuls important pentru dezvoltarea ulterioară. Mulţumită parteneriatului Gold, avem acces la pachete de suport şi resurse speciale care consolidează cooperarea dintre marketing şi vânzări şi ne asigură un acces extins la tehnologiile SAP. Avantajele statutului de Gold Partner pot fi utilizate cu succes în proiectele locale si internaţionale," a afirmat Zsolt Nagy, Head of Business Solutions - UNITIS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb