S-a deschis cafeneaua Metropolitan Caffé!

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 16 iunie 2008

Joi, 12 iunie a.c., a avut loc deschiderea oficială a cafenelei Metropolitan Caffé. Cafeneaua este situată într-o locaţie extrem de potrivită şi anume Teatrul Metropolis. Numele cafenelei se identifică cu numele cafelei lansată în anul 2004 de către Romaqua Group Borsec Metropolitan Caffé. Spaţiul din cafenea nu e mare, dar confortabil, iar designul interior pare destinat unor evenimente unice: fereastra din spate pare a fi mai degrabă o uşă, pe care aştepţi să o deschidă cineva. Dar de acolo nu vine nimeni, iar intrarea laterală oferă fiecărui vizitator o aură stranie, de sosire neaşteptată demnă de toată atenţia. "Nu puteam găsi o locaţie mai fericită pentru cafenea: un teatru elegant, modern în care atenţia la cel mai mic detaliu se observă cu uşurinţă, un loc select unde vin cei înclinaţi spre frumos, artă, cultură şi relaxare" - a declarat Mihaela Drăghici Director P.R. Romaqua Group S.A. Borsec.

Teatrul Metropolis este o explozie de culoare, o armonie a formelor geometrice care aşează laolaltă teracota şi mozaicul cu elemente din arhitectura lui Hunderwasser. Nici că se putea mai bine. Pentru că METROPOLIS e mai mult decât un teatru. E un spaţiu al artelor, al întâlnirilor, un spaţiu al artiştilor de toate vârstele, o punte între generaţii, un creuzet al emoţiei. Spaţiul intim, creat într-o sală cu numai 150 de locuri, oferă publicului, aşezat în confortabilele fotolii, cea mai variată ofertă de spectacole din Bucureşti. Şi pentru că mai ştim că, înaintea sau la finalul unui spectacol, o cafea sau un cocktail e întodeauna binevenit, METROPOLIS îţi pune la dispoziţie spaţiul de la etaj, unde se află Metropolitan Caffé. O cafenea şic care nu te lasă indiferent. Aici, recitalul sau one-man-show-ul vor fi precum spuma unui delicios latte macchiato.

Cafeaua Metropolitan Caffé este un brand românesc, original, special creat pentru cei ce duc o viaţă modernă şi dinamică, cu o aromă deosebită care poate fi regăsită în următoarele variante: Premium, Vital, Cotidian, Columbia, Brasil şi Indonezia.

Situată în Bucureşti, în imediata vecinătate a sediului ROMAQUA Group S.A. Borsec, fabrica Metropolitan Caffé dispune de tehnologii şi utilaje performante de ultima generaţie, complet automatizate, achiziţionate de la producători renumiţi din Germania şi Italia.

ROMAQUA Group Borsec are în portofoliu o gamă largă de branduri, şi anume: liderul pieţei româneşti de apă minerală naturală Borsec, apa minerală naturală carbogazoasă Stânceni, apa minerală naturală oligominerală Aquatique, băuturile răcoritoare carbogazoase Giusto, băuturile răcoritoare plate Giusto Natura şi Giusto Natura Plus, brandul de cafea Metropolitan şi mai nou, berea Albacher.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb