S-a deschis primul centru de vaccinare de tip "drive-thru" în Sectorul 4

G.B
Miscellanea / 19 mai 2021

S-a deschis primul centru de vaccinare de tip "drive-thru" în Sectorul 4

Primul centru de vaccinare drive-thru din Sectorul 4 a fost deschis, astăzi, în parcarea Metro Berceni. 6.000 de persoane se vor putea vaccina lunar cu ser Pfizer, potrivit news.ro.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă a declarat:"E o zi cu totul specială, care, din punct de vedere al luptei împotriva acestei pandemii, marchează deschiderea a celui de-al patrulea centru de vaccinare pe care Sectorul 4 l-a pus la dispoziţia cetăţenilor (...) Este singura cale rapidă prin care viaţa poate să-şi reia cursul şi să ne întoarcem la normalitate. Avem centre deschise la Palatul Copiilor, la City Mall, la Grand Arena şi aici un nou centru de vaccinare."

El a făcut un apel către toţi bucureştenii să se vaccineze. Primarul a precizat că 140.000 dintre lucuitorii sectorului s-au vaccinat până în prezent.

"Am venit astăzi aici să fiu alături de colegii mei medici în dorinţa de a da un impuls vaccinării şi de a conştientiza pe toţi cei interesaţi de relevanţa acestui demers. Îi invit pe toţi bucureştenii să vină în toate centrele de vaccinare din oraşul nostru", a mai declarat primarul.

Cei interesaţi se pot vaccina fără programare, direct din maşină, în primul centru de tip Drive Thru din sector, deschis în parcarea de la Metro Berceni.

În total, 6.000 de oameni vor putea fi vaccinaţi, în fiecare lună, în acest centru, unde se va administra serul produs de Pfizer-BionTech.

În plus, alte 3.000 de persoane se vor putea imuniza, lunar, cu vaccinul Johnson&Johnson, în singurul centru din Capitală dedicat administrării acestui ser, deschis tot în Sectorul 4, la parterul clădirii City Office (zona Eroii Revoluţiei).

La inaugurarea centrului de vaccinare drive-thru din Sectorul 4 a fost prezent prefectul Capitalei, Alin Stoica, şi deputatul PSD, medicul Alexandru Rafila.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb