Safetech Innovations îşi extinde portofoliul de soluţii de securitate cibernetică

M.G.
Piaţa de Capital / 6 aprilie 2022

Safetech Innovations îşi extinde portofoliul de soluţii de securitate cibernetică

Safetech Innovations (SAFE) a încheiat un contract cu firma americană de securitate cibernetică Fidelis Cybersecurity, parteneriat prin care îşi extinde portofoliul de soluţii de securitate cibernetică, potrivit unui comunicat al companiei remis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Conducerea Safetech Innovations informează piaţa privind încheierea unui contract cu Fidelis Cybersecurity, companie americană de securitate cibernetică axată pe detectarea şi răspunsul rapid împotriva ameninţărilor cibernetice şi încălcărilor de date, pentru implementarea în România a soluţiilor acestora de securitate cibernetică. Conform contractului, compania (Safetech - n.r.) va putea oferi soluţii Active XDR, care integrează tehnologii de tip «deception» cu capabilităţi de detectare şi răspuns în cloud, reţea, (NDR) şi endpoints (EDR). Platforma Fidelis Elevate XDR este concepută pentru apărarea cibernetică proactivă şi pentru a ajuta echipele de analişti SOC (Security Operations Center) să combată atacurile cibernetice încă din stadiile incipiente. Prin încheierea contractului, compania îşi extinde portofoliul de soluţii de securitate cibernetică şi întăreşte capacitatea companiei de a oferi servicii de tip SOC prin STI-CERT", se arată în raportul Safetech.

În anul 2021, societatea listată pe piaţa AeRO a înregistrat un profit net de 6,2 milioane de lei, în creştere cu 99% faţă de cel din anul 2020. Cifra de afaceri din 2021 a Safetech a fost de 23 milioane de lei, în creştere anuală de 56%.

Pentru AGA din 18 aprilie, conducerea companiei a propus acţionarilor distribuirea ca dividende a sumei de 4,16 milioane de lei (alocare unitară de 0,25 lei) şi majorarea capitalului social cu suma de 9,97 milioane de lei prin emisiunea a 49,87 milioane de acţiuni noi, emisiune prin care s-ar acorda trei acţiuni gratuite la una deţinută fiecărui acţionar.

Compania are o valoare de piaţă la BVB de 214,13 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Aici exista doi actionari importanti,fiecare cu aproape 40%.Unul dintre ei este si director financiar.

    Fiica lui se lauda periodic in ZF cu ce investitoare este ea.Sa fie sanatoasa! 

    Partea care se poate doar in Romania fara consecinte este ca ea declara ca a ajuns la un portofoliu de aproape 1 milion de euro si ca 89% din el este din actiuni SAFE.Spune si ca a participat la plasamentul privat ca avea incredere in companie. 

    Intrebarea se pune daca tranzactiile ei se raporteaza doar in ZF,daca mai apare pe undeva ca ea e bagata la SAFE ca probabil al treilea mare actionar la cat spune ca are?Ori nu e trecuta pe lista cu persoane cu info privilegiate pentru ca asa e,nicio legatura ca taica-tu are cele mai privilegiate informatii posibile. 

    Si daca apare pe undeva prin raportari ca ar avea o actiune concertata.Sau or fi certati. 

    Spune destul de multe cand iti bagi fiica intr-un plasament privat unde aparent te diluai de la 50 la 40%. 

    Asta este o schema uzitata la mai multe plasamente,teoretic e free float acceptabil,practic cele mai multe actiuni raman la noi si ai nostri.

    Asta raspunde la intrebarea cum de sunt unele societati atat de supraevaluate.Pai si pe bursa e cererea si oferta iar ultima e doar cand vor aia care joaca sarba-n caruta impreuna. 

    1. asa e cand n-ai cu ce sa-ti ocupi vremea, in loc sa vezi ce potential are compania acum cand se dezvolta si in alte tari

      Despre fiica cui este vorba ? O referinta catre articol ?

      03.04.2022 ora 15

      fiica dir. financiar, a fost un articol in ZF, are dreptate. Mi-a venit sa vomit cand am inteles cat de "mare" investitoare este fata lu' tata dupa ce a cumparat (sau primit?) actiuni la SAFE.

      Si de ce o mai fi promovata ca mare investitor? lucreaza in PR si marketing, poate o fi o coincidenta ha ha

      ce vorbesti nene ce bani fac sotiile alea,contracte one si one

      in RO e pe baza de familie restul sunt spectatori pe banii lor 

      Era un comentariu cand cu dividendele din banii atrasi la listare.Si raspunde unul 'ce bani domnule ca fondatorii nu-si iau bani din din firma'.Iau Lamaile si alte firme nescrise prin care vand apartamente luate doar formal cu discount imens.

      cautati ceva de munca daca nu esti pentru bursa, sunteti paraleli cu piata de capital cei care tot comentati fara sa stiti

      Galeria, ciocul mic...noi ''facem'' meciul. Nu-i asa perpendicularule?

    Si bursa este tot de "tip"romanesc, asta este nu avem decat ce gandim!

    Economie de tip brazilian. 

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb