Sanofi România, primul chiriaş al clădirii B din Green Court Bucharest

V.B.
Companii #Imobiliare / 4 august 2014

Producătorul de medicamente Sanofi România a închiriat un spaţiu de birouri de aproximativ 2.200 mp în clădirea B din Green Court Bucharest, dezvoltată de Skanska, urmând ca mutarea în noul sediu să aibă loc în iunie 2015, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Sanofi România a fost reprezentată de către Jones Lang LaSalle.

Până în prezent, Skanska a închiriat aproximativ 19.000 mp din întregul complex. Pe lângă Sanofi România, Orange România şi Schneider Electric au devenit şi ei chiriaşi ai Green Court Bucharest.

Clădirea B din Green Court Bucharest va oferi un spaţiu total închiriabil de aproximativ 18.000 mp, din totalul de 52.000 mp ai întregului complex. A doua clădire va avea 12 etaje şi 3 niveluri de parcare subterană, cu 315 locuri disponibile. Finalizarea clădirii este planificată pentru al doilea trimestru din 2015.

A doua fază a proiectului Green Court Bucharest va oferi o serie de soluţii sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător şi pentru a reduce semnificativ costurile operaţionale - de exemplu tehnologiile moderne precum faţada dublă eficientă din punct de vedere energetic şi sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mişcare şi de intensitate. De asemenea, chiriaşii vor avea la dispoziţie o curte interioară cu Wi-Fi, locuri speciale de parcare şi facilităţi pentru biciclete.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 şi face parte din Grupul Skanska. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED. Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice şi comerciale. Operaţiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România şi Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărţită în patru companii locale: Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria şi Skanska Property Polonia. Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară şi construcţii din lume, cu specializare în construcţia şi dezvoltarea proiectelor comerciale şi rezidenţiale, precum şi în parteneriate public-private. Grupul Skanska are în prezent 57.000 de angajaţi în pieţele pe care activează în Europa, Statele Unite şi America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze (14,3 miliarde euro).

Producătorul farmaceutic Sanofi se bazează pe 7 platforme de creştere: soluţii pentru diabet, vaccinuri de uz uman, produse inovatoare, boli rare, produse fără prescripţie medicală, pieţe emergente şi sănătatea animalelor. Sanofi este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb