SAP lansează SAP Build pentru a îmbunătăţi expertiza în afaceri

G.D.
Companii / 15 noiembrie 2022

SAP lansează SAP Build pentru a îmbunătăţi expertiza în afaceri

În cadrul conferinţei SAP TechEd, compania a dezvăluit lansarea unui nou catalizator pentru următorul val de transformare a business-urilor cu ajutorul expertizei celor mai potriviţi oameni din companii, conform unui comunicat remis redacţiei. SAP Build este o soluţie care se bazează pe puţine linii de cod şi care îşi are rădăcinile în platforma SAP Business Technology Platform. Cu ajutorul acesteia, tehnologiile enterprise de nivel înalt dezvoltate de către SAP ajung în mâinile deţinătorilor de business-uri, aceştia având astfel acces direct şi securizat la procese end-to-end, date şi contextele aferente necesare pentru a lua decizii potrivite şi a spori inovaţia în cadrul firmelor în care activează. Noua propunere SAP oferă şi celor cu o expertiză tehnică minimală posibilitatea să creeze şi să augmenteze aplicaţii enterprise, să automatizeze procese şi să creeze site-uri prin simpla metodă drag-and-drop.

"SAP Build reuneşte cele mai puternice aplicaţii de business disponibile pe piaţă într-o platformă creată pentru a pune în valoare cu uşurinţă expertiza dezvoltatorilor din companii", arată Juergen Mueller, membru în Executive Board şi Chief Technology Officer în cadrul SAP. "Într-un mediu de afaceri volatil, SAP Build şi suita completă de soluţii inovatoare pe care le-am lansat astăzi - de la parteneriatul alături de Coursera şi până la îmbunătăţiri în zona portofoliului enterprise - vor ajuta clienţii să îşi pregătească business-urile pentru viitor şi să atingă potenţialul maxim al investiţiilor pe care le fac în tehnologie."

Potrivit sursei citate, cu ajutorul SAP Build, utilizatorii obţin acces rapid şi neîngrădit la toate capacităţile oferite de SAP Business Technology Platform. Clienţii pot integra sisteme cu uşurinţă, dar pot şi să monitorizeze, să analizeze şi să automatizeze procese. Pot, de asemenea, să creeze aplicaţii care să contribuie la progresul companiei, iar totul este posibil fără să îşi transfere datele pe un sistem extern. Datorită integrării native a soluţiilor SAP Signavio, utilizatorii SAP Build au vizibilitate completă asupra tuturor proceselor, astfel că ştiu unde trebuie să se concentreze pentru a obţine un impact maxim în privinţa inovării şi automatizării. Platforma se bazează pe mai mult de 275.000 de puncte de referinţă în procese, adunate de la peste 4.000 de clienţi, dar şi pe 1.300 de fluxuri de lucru şi automatizări specifice, astfel încât utilizatorii să aibă acces la întreaga expertiză de business deţinută de către SAP în sistemele sale. Iar noul program SAP Builders permite utilizatorilor să se conecteze rapid cu alţi parteneri, prin intermediul forumurilor şi al sesiunilor hands-on, astfel încât să poată face cu uşurinţă schimb de experienţă în vederea dezvoltării unor bune practici de lucru.

"Având în vedere că cererea pentru soluţii digitale contemporane este mai mare decât posibilitatea dezvoltatorilor de a le furniza, IDC estimează că profesioniştii vor deveni din ce în ce mai implicaţi în iniţiative pentru crearea de soluţii digitale necesare pentru rezolvarea unor probleme importante în business-urile lor.", afirmă Amir Dayaratna, Research Vice President, Software Development în cadrul IDC. "La nivel mondial, IDC estimează că peste 100 de milioane de profesionişti angajaţi în companii vor contribui la eforturile de dezvoltare a soluţiilor digitale în următorii 10 ani. Pachetul SAP Build ajută utilizatorii să îşi pună în valoare expertiza din domeniu pentru a construi şi itera cu uşurinţă soluţii digitale scalabile."

SAP Build îşi arată deja impactul pozitiv: "Cu ajutorul platformei SAP Build am reuşit să creăm o experienţă îmbunătăţită pentru clienţii noştri, în vreme ce am redus costurile de dezvoltare cu 90%.", dezvăluie Spencer Cook, XM Advocates Lead în cadrul Qualtrics, o companie de top în domeniul experience management. "Am reuşit să dezvoltăm rapid aplicaţia necesară îmbunătăţirii programului de referinţe pentru clienţi, ceea ce va creşte semnificativ satisfacţia acestora."

Pe măsură ce fiecare business devine orientat către tehnologie, SAP ia în considerare şi accentul din ce în ce mai mare pus pe aptitudinile şi viziunea pe care doar dezvoltatorii profesionişti le pot oferi într-o companie. SAP şi-a luat angajamentul de a îmbunătăţi capacităţile profesionale a mai bine de 2 milioane de dezvoltatori din întreaga lume până în 2025, prin triplarea ofertei de cursuri gratuite disponibile pe site-ul SAP Learning, datorită unui parteneriat cu Coursera Inc., lider global în domeniul platformelor de învăţare. Astfel, aspiranţii pot să îşi pună bazele unei cariere în ecosistemul SAP.

"Ne bucurăm să anunţăm că SAP lansează astăzi un certificat profesional entry-level pe platforma Coursera. Acest certificat se adresează chiar şi cursanţilor care nu au o diplomă de facultate sau experienţă în industrie.", explică Jeff Maggioncalda, CEO al Coursera Inc. "Va pregăti cursanţi pentru joburi entry-level în unele din cele mai căutate domenii din prezent. Suntem onoraţi să fim alături de SAP pentru a spori accesul la dezvoltarea de aptitudini profesionale şi pentru a extinde oportunităţile economice pentru toată lumea."

Aceste anunţuri sunt doar o parte din noutăţile prezentate în cadrul SAP TechEd, toate contribuind pentru a ajuta clienţii şi partenerii SAP să continue procesele de transformare digitală, care să le asigure succesul pe termen lung. În cadrul TechEd, au mai fost prezentate un nou entry point nativ pe Web pentru aplicaţii de business, dedicat sporirii productivităţii, dar şi noi inovaţii pentru aplicaţiile inteligente SAP, soluţii pentru SAP Digital Supply Chain şi soluţii SAP pentru sustenabilitate, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb