SAP reconfirmă statutul IMG de Special Expertise Partner în domeniul "SAP for Insurance"

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 august 2007

The Information Management Group (IMG), companie din cadrul S&T Group, continuă să fie unul dintre Special Expertise Partners ai SAP în Germania în domeniul soluţiilor pentru companiile de asigurări. Titlul acordat de SAP Germania certifică încă o dată competenţa extinsă a IMG în acest domeniu, iar pentru S&T reprezintă o nouă dovadă a punerii în practică cu succes a strategiei sale ce prevede creşterea ponderii soluţiilor SAP şi a celor pentru sectorul serviciilor financiare.

Văzut ca un certificat de calitate din partea SAP, statutul de Special Expertise Partner este specific pentru fiecare ţară. Distincţia atestă know-how-ul acumulat pentru consultanţa orientată pe proces, precum şi performanţa deosebită a IMG în domeniul soluţiilor IT pentru companiile de asigurări. Pentru prima dată, procesul de certificare folosit de SAP a fost extins anul acesta la inspectarea competenţelor şi resurselor la nivel internaţional. În cele 23 de ţări în care activează Grupul S&T, din care face parte IMG, echipa de experţi SAP numără aproximativ 1.000 de membri. "Acest statut reînnoit este important pentru noi sub două aspecte", explică Lorenz Meyer, Business Unit Leader for Insurance - IMG. "Pe de-o parte confirmă parteneriatul nostru de succes cu SAP în ceea ce priveşte soluţiile software destinate să răspundă cerinţelor specifice din industria asigurărilor. În plus, clienţii noştri beneficiază de combinaţia dintre cunoştinţele detaliate acumulate în această zonă de business şi know-how-ul pe soluţii SAP a IMG ca Special Expertise Partner."

Promovarea soluţiilor SAP împreună cu S&T

SAP este unul dintre cei mai importanţi parteneri strategici ai S&T Group. S&T continuă să dezvolte intensiv promovarea soluţiilor SAP şi deţine competenţele necesare în acest sens. S&T Ungaria (UNITIS) a obţinut certificarea SAP Gold Partner în primăvara anului 2007. Pentru a transfera know-how-ul acumulat pe soluţiile SAP în cadrul Grupului, dar şi către clienţii săi, S&T operează în Ljubljana un centru de training certificat de SAP. În plus, S&T deţine un centru de servicii de outsourcing SAP la Zilina, în Slovacia, al cărui rol este de a supraveghea sistemele SAP ale clienţilor S&T. De asemenea, S&T a lansat recent, în 9 ţări din Europa Centrală şi de Est, o campanie pentru soluţiile SAP destinate organizaţiilor de dimensiuni medii. S&T îşi pune la dispoziţie competenţele companiilor ce activează în industriile vizate cu precădere de Grup, printre care se numără şi serviciile financiare, care au avut o pondere de 19% în cifra de afaceri a S&T în 2006.

"Atât soluţiile şi serviciile SAP, cât şi sectorul serviciilor financiare sunt elemente de bază în organizarea noastră strategică. Titlul primit de IMG confirmă poziţia puternică pe care o deţinem în această zonă. Felicitări colegilor noştri!", a declarat Christian Rosner, CEO al S&T AG.

IMG are o experienţă profesională îndelungată în furnizarea de soluţii pentru companiile de asigurări. Serviciile de consultanţă oferite se întind de la dezvoltare strategică, design de procese, până la conversia în sisteme software standard.

SAP for Insurance este o soluţie IT de business care oferă suport pas cu pas pe parcursul întregului proces derulat într-o companie de asigurări în relaţia cu clienţii săi - de la primul contact până la emiterea poliţelor de asigurare şi gestionarea planului de compensări. Jürgen Nöth, Sales Director for Insurances în cadrul SAP Germania explică: "Datorită solidei experienţe de consultanţă pentru soluţiile SAP destinate companiilor de asigurări, companiile cu statutul de Special Expertise Partner sunt capabile să ofere clienţilor lor implementări de cea mai înalta calitate. Aceste companii sunt integrate şi au acces la informaţiile disponibile într-o reţea dedicată a SAP. Astfel, primesc permanent imediat ce sunt disponibile informaţii despre cele mai noi produse şi sunt capabile să îşi extindă continuu competenţele lor în activităţile de consultanţă."

Organizarea partenerilor joacă un rol de prim rang în strategia de business a SAP: cunoştinţele de piaţă şi de afaceri ale partenerilor sunt utilizate permanent pentru dezvoltarea portofoliului de produse SAP, contribuind astfel la succesul acestora.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb