SAP Romania s-a mutat în sediu nou

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 octombrie 2007

Compania SAP România şi-a mutat sediul în cadrul complexului de birouri S-Park, situat pe strada Tipografilor nr. 11-15. Toate departamentele companiei, inclusiv centrul SAP Global Delivery Center, funcţionează acum în noua locaţie, pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 mp.

"În ultimii doi ani ne-am dezvoltat foarte mult afacerile, odată cu creşterea şi consolidarea echipei, de aceea această mutare a sediului era un lucru necesar. Noile birouri situate într-o clădire de tip "A" oferă o suprafaţă mult mai mare per angajat, precum şi un acces mai rapid către oraş", declară Valentin Tomşa, director general SAP România.

Locaţia este foarte accesibilă atât dinspre centru, cât şi dinspre Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Clădirea corespunde celor mai înalte standarde, având birouri spaţioase şi luminoase, amenajări interioare de cea mai bună calitate, mobilier ergonomic, sală de şedinţe dotată cu echipament pentru videoconferinţe, săli de training, cafeterie, cabinet medical şi parcare proprie.

Despre SAP

SAP este liderul mondial în furnizarea de soluţii software pentru afaceri. Astăzi, SAP are peste 38.000 de clienţi în mai mult de 120 de ţări. Aplicaţiile SAP acoperă o gamă largă de soluţii, de la cele proiectate pentru companii mici şi mijlocii până la suite de soluţii pentru organizaţii globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicaţii şi integrare SAP NetWeaver, aplicaţiile software SAP permit companiilor din întreaga lume să îşi îmbunătăţească relaţiile cu clienţii şi partenerii, să îşi eficientizeze activitatea şi să obţină avantaje semnificative în cadrul întregii organizaţii. Procesele cheie dintr-un număr variat de industrii sunt cuprinse în funcţionalităţile oferite de cele peste 25 de soluţii adaptate pentru domenii de afaceri. Cu subsidiare în peste 50 de ţări, compania este listată la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE, cu simbolul "SAP".

SAP România s-a înfiinţat în 2002, activitatea sa fiind concentrată pe vânzări şi marketing precum şi pe dezvoltarea versiunilor localizate ale soluţiilor SAP. Cu o cotă de piaţă de 28,3% în 2005 (conform IDC) şi peste 200 de clienţi în România, SAP este liderul pieţei de soluţii software pentru afaceri din România.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb