"Say" aduce în România asigurarea de telefoane mobile

CAROLA IONESCU
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 decembrie 2008

Persoanele care achiziţionează telefoane mobile prin magazinele retailer-ului Say au posibilitatea de a-şi asigura telefoanele mobile contra sumei de 84 lei/an, potrivit unui comunicat al companiei. Asigurarea se referă la pierderile materiale suferite de clienţii Say ca urmare a producerii unei infracţiuni de furt, furt calificat sau tâlhărie, având ca obiect material telefonul mobil achiziţionat din magazinele Say. Asigurarea este emisă de AIG România, prin intermediul Medins 2002 Broker de Asigurare, şi poate fi încheiată exclusiv prin intermediul reţelei de magazine Say. Asigurarea se poate face doar pentru telefoanele cumpărate în magazinele Say, contra sumei de 84 lei/an (echivalentul a 7 lei/lună).

Valeria Grama, director de marketing Say, a declarat: "Asigurarea de telefon este un serviciu nou oferit în exclusivitate de Say pe piaţa din România şi care poate avea un mare succes având în vedere cazurile numeroase de furturi de telefoane mobile din România. Lansarea asigurării de telefoane mobile se înscrie tocmai în misiunea noastră de a ne mula pe necesităţile clienţilor şi chiar de a le anticipa. Vrem să oferim posibilitatea celor care cumpără telefoane de la Say să-şi protejeze investiţia făcută şi asta o pot face foarte uşor prin achiziţionarea asigurării în magazinul nostru".

În cazul unei daune, AIG România va despăgubi asiguratul prin intermediul magazinelor Say, înlocuindu-i telefonul mobil care i-a fost furat cu acelaşi tip de telefon mobil. Dacă acest telefon mobil nu mai este disponibil, el poate fi înlocuit cu un alt terminal având aceleaşi performanţe şi funcţionalităţi ca telefonul mobil asigurat.

Magazinele Say, deţinute de compania MCS Communications, sunt specializate în comercializarea cu amănuntul a produselor, accesoriilor şi serviciilor din sfera telefoniei mobile, televiziunii digitale, foto, IT şi multimedia. În prezent, reţeaua Say numără 90 de magazine operaţionale, având o acoperire naţională.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb