SCHIMB DE REPLICI ÎN PLENUL REUNIT PE TEMA ŞEFIEI COMISIEI DE CONTROL AL SIE Cezar Preda l-a acuzat pe Dragnea că doreşte ca PSD să deţină şefia comisiei

A.I.
Politică / 1 martie 2017

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, în timpul plenului reunit în care s-a votat componenţa Comisiei de control al SIE, un schimb de replici cu deputatul PNL Cezar Preda, după ce liberalul l-a acuzat că doreşte ca PSD să deţină şefia comisiei.

Preşedintele social-democraţilor i-a replicat că el nu a participat la negocierea vreunui protocol "prezidenţial sau neprezidenţial", fiind sarcina liderilor de grup să discute despre componenţa şi şefia comisiei, relatează News.ro.

Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că, potrivit protocolului, PSD trebuie să deţină şefia Comisiei de control al SIE.

"Pentru Comisia pentru execitarea controlului parlamentar asupra activităţii SIE, din partea Camerei Deputaţilor, domnul Weber Mihai. Conform protocolului, preşedinţia este la PSD şi îl propunem pe dânsul şi pentru funcţia de preşedinte", a spus social-democratul.

Cezar Preda a intervenit, afirmând că, probabil, Ciolacu a "confundat preşedinţii", fiind dorinţa lui Liviu Dragnea ca PSD să deţină conducerea comisiei.

"N-am înţeles prea bine ce a zis liderul grupului PSD. A spus că Comisia de control SIE, conform protocolului prezidenţial, îi revine preşedinţia PSD. Domnule deputat, poate aţi confundat preşedinţii. E dorinţa domnului Dragnea, e cu totul altceva, dar nu există un protocol prezidenţial", a spus liberalul.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a spus, la rândul său, că nu a participat la negocierea vreunui protocol "prezidenţial sau neprezidenţial", fiind sarcina liderilor de grup să discute despre componenţa comisiilor.

"Eu nu am participat la negocierea niciunui protocol nici prezidenţial, nici neprezidenţial. Trebuie să recunosc că şi eu am fost mirat când am auzit. Am înţeles că aţi negociat liderii de grup, domnul Ciolacu, dar de ce prezidenţial, că nu am înţeles...", a subliniat Liviu Dragnea.

PSD deţine şi preşedinţia Comisiei de control al SRI, care este condusă de Adrian Ţuţuianu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bravo Bursa; ne-ai lasat cu ochii-n soare. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb