"Schlumberger" a sponsorizat Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti cu 9,5 milioane dolari

C.P.
Ziarul BURSA #Sport / 5 iunie 2006

Compania "Schlumberger", lider mondial pe piaţa serviciilor şi echipamentelor petroliere, şi Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti au semnat, recent, un contract de sponsorizare acordat universităţii, în valoare de 9,5 milioane dolari. Prin acest contract, "Schlumberger" sprijină programele universităţii, oferind studenţilor acces la software esenţial de producţie şi explorare, precum şi mentenanţă tehnică. "Unul din obiectivele companiei în România şi în întreaga lume este acela de a asigura studenţilor oportunitatea de a studia şi a-şi dezvolta cunoştinţele de specialitate într-un mediu modern. Suntem încântaţi să colaborăm cu instituţiile de invăţământ pentru a asigura dezvoltarea şi sponsorizarea unor laboratoare cu echipamente de ultimă generaţie", a declarat David Waterland, general manager Schlumberger Europa Continentală. Rectorul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti, profesor Vlad Ulmanu, consideră ca un privilegiu faptul că studenţii universităţii pe care o conduce pot beneficia de cel mai modern suport informatic specializat pentru industria de petrol şi gaze.

"Acesta contribuie esenţial la creşterea nivelului de pregătire a absolvenţilor, oferindu-le posibilitatea modelării şi interpretării rezultatelor proceselor specifice industriei de petrol şi gaze prin tehnologii informatice de nivel mondial şi, totodată, constituie un element de bază pentru activitatea didactică şi ştiinţifică a cadrelor didactice de specialitate", a spus rectorul Universităţii.

"Programele universitare dezvoltate de Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti sunt unice în România şi pregătesc adevăraţi specialişti pentru domeniul industriei de petrol şi gaze.

Astfel, începând cu anul 2004, Schlumberger a ales ca inginerii săi să fie recrutaţi din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, absolvenţii fiind capabili să facă faţă cu succes provocărilor zilnice cu care se confruntă compania", a adăugat David Waterland.

Compania "Schlumberger" este lider mondial pe piaţa de servicii petroliere, furnizând tehnologii, soluţii informatice şi management integrat în vederea optimizării zăcămintelor de hidrocarburi. Compania este prezentă în peste 80 de ţări, cu peste 64.000 angajaţi având 140 naţionalităţi diferite. "Schlumberger" furnizează o gamă largă de produse şi servicii, de la achiziţii şi procesare seismică; evaluarea parametrilor petrofizici; teste de producţie, foraj dirijat, operaţiuni de cimentare şi stimulare, echipamente de fund şi exploatare, consultanţă, soft-uri dedicate şi gestiunea bazelor de date. În 2005, veniturile operaţionale ale companiei au fost de 14,31 miliarde de dolari.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb