Schneider Electric continuă acţiunile sustenabile în industria centrelor de date

F.D.
Companii / 25 octombrie 2023

Schneider Electric continuă acţiunile sustenabile în industria centrelor de date

Stimulată de cerinţele tot mai mari de procesare a informaţiilor ce au la bază inteligenţa artificială şi învăţarea automată, industria centrelor de date trebuie să gestioneze o creştere rapidă pentru a sprijini aceste noi progrese tehnologice, reducând în acelaşi timp impactul său asupra mediului până la net-zero, pentru a îndeplini angajamentele climatice globale. Ca răspuns, Schneider Electric a creat un cadru actualizat de raportare a parametrilor de mediu, standardizat, cu actualizări critice pentru businessuri, astfel încât să ajute companiile să facă faţă acestei provocări, conform unui comunicat de presă al companiei.

Aceasta este o revizuire a cărţii albe originale publicate în noiembrie 2021, care a fost creată pentru a sprijini şi a promova industria centrelor de date prin furnizarea de metrici standardizate pentru raportarea sustenabilităţii. A fost primul cadru Data Center Environmental Sustainability Metric de acest fel. Schneider Electric ia în serios sustenabilitatea şi a solicitat feedback-ul clienţilor şi al asociaţiilor din industrie în 2023, ceea ce a contribuit la publicarea acestei ultime revizuiri a cărţii albe.

Compusă din 28 de indicatori cheie de sustenabilitate, în cinci categorii: energie, emisii de gaze cu efect de seră, apă, deşeuri şi ecosistem local, abordarea standardizată recomandată, bazată pe date, este prezentată într-o carte albă revizuită disponibilă pentru descărcare aici.

Deoarece companiile din centrele de date se află în diferite etape ale parcursului lor sustenabil, cartea albă conturează valorile în trei etape de raportare: Beginning, Advanced şi Leading. Etapa Beginning are şase metrici care reprezintă raportarea de bază pentru energie, consumul de apă şi emisiile de gaze cu efect de seră (GES) - valorile de bază necesare pentru fiecare centru de date. Etapa Advanced include valori mai detaliate pentru energie, apă, emisii de GES şi introduce două categorii noi, inclusiv deşeuri şi ecosistem local. Etapa Leading adaugă valori şi mai detaliate la categoriile existente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb