Schneider Electric îl numeşte pe Marc Garner în funcţia de Senior Vice President al diviziei Secure Power în Europa

G.D.
Companii / 12 ianuarie 2023

Marc Garner

Marc Garner

Schneider Electric l-a numit pe Marc Garner în funcţia Senior Vice President al diviziei Secure Power din Europa. Garner are o experienţă vastă în cadrul companiei, el face parte din echipa Schneider Electric de 17 ani şi, din 2005, a ocupat mai multe poziţii de conducere în cadrul organizaţiei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în noua sa poziţie, Marc va conduce divizia Secure Power a Schneider Electric în Europa, lucrând cu liderii din următoarele zone: CEEI, DACH, Franţa, Iberia, Irlanda, Italia şi Marea Britanie, pentru a construi centrele de date sustenabile ale viitorului. Prin cunoştinţele şi experienţa sa în întreaga regiune, precum şi prin activitatea sa în domeniul vânzărilor, este capabil să ajute clienţii din Europa să treacă peste provocările create de criza energetică şi să contribuie la eforturile de sustenabilitate din zona centrelor de date.

Cel mai recent rol al lui Garner a fot cel de VP Secure Power Division pentru Marea Britanie şi Irlanda, postură în care condus prima echipă Major Pursuits a companiei, coordonând, de asemenea, activităţile legate de centre de date şi energie critică. Aici a lucrat direct cu clienţii cheie, inclusiv cu organizaţii hyperscale, colocare şi utilizatori finali, pentru a îndeplini cerinţele legate de eficienţă, sustenabilitate şi rezilienţă a centrelor de date şi pentru a impulsiona creşterea în întreaga zonă.

În calitate de SVP, Marc va fi responsabil pentru APC, cea mai important marcă Schneider Electric pentru soluţii de infrastructură fizică, precum şi pentru sursele de alimentare neîntreruptibile (UPS) monofazate şi trifazate, soluţiile de edge computing şi activităţile tranzacţionale din Europa. Echipa sa va colabora cu o serie de parteneri Schneider Electric, inclusiv cu partenerii de soluţii IT din programele Elite şi Alliance, cu distribuitorii şi cu specificatorii, pentru a stimula creşterea în cadrul canalelor IT, OT şi ET din regiune, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb