Schneider Electric îşi extinde parteneriatul cu Terra Cloud pentru a accelera sustenabilitatea centrelor de date

S.B.
Companii / 29 noiembrie 2022

Schneider Electric îşi extinde parteneriatul cu Terra Cloud pentru a accelera sustenabilitatea centrelor de date

Schneider Electric a anunţat că îşi extinde parteneriatul strategic cu Terra Cloud (Wortmann AG), unul dintre principalii operatori regionali de centre de date de colocare din Germania, pentru a-şi accelera angajamentele de sustenabilitate.

Până în prezent, Terra Cloud a utilizat o soluţie la cheie din portofoliul EcoStruxure pentru centrele de date de la Schneider Electric, care îi permite să crească eficienţa energetică la sediile sale. Ca parte a strategiei sale net zero, intenţionează să treacă la energie 100% regenerabilă, provenită din surse eoliane onshore şi celule fotovoltaice (PV), şi va testa beneficiile tehnologiei de răcire cu lichid prin imersie a şasiului, după un nou concept.

Terra Cloud, care face parte din Wortmann AG, operează un centru de date de 5 MW foarte rezistent şi tolerant la erori în Hullhorst, în nord-vestul Germaniei. Facilităţile sale oferă o gamă largă de servicii esenţiale pentru cloud şi pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri), inclusiv colocare şi găzduire, Infrastructure-as-a-Service (IaaS) şi Software-as-a-Service (SaaS), stocare, recuperare în caz de dezastru (DR) şi back-up

Prin dezvoltarea unui parteneriat strategic cu Schneider Electric, a implementat unul dintre cele mai eficiente centre de date de colocare din regiune din punct de vedere energetic şi a înregistrat în ultimii zece ani o cerere accelerată atât din partea partenerilor, cât şi a clienţilor pentru serviciile sale de cloud şi de găzduire. Acum, în contextul în care costurile energiei au crescut vertiginos în întreaga regiune, compania a văzut o oportunitate cheie de a creşte eficienţa operaţională şi energetică în centrul său de date, care, în mod tradiţional, a făcut ca ai săi clienţii să beneficieze de o reducere a costurilor de 20-30% atunci când se mută în facilităţile sale.

Pentru a asigura un nivel înalt de rezistenţă şi eficienţă, Terra Cloud a fost primul furnizor de colocare din Europa care a implementat UPS-ul Galaxy VL de la Schneider Electric cu baterii litiu-ion - folosind modul său patentat eConversion pentru a oferi o eficienţă de 99% fără a compromite disponibilitatea. De asemenea, compania recondiţionează şi reciclează tehnologia din centrele sale de date, pentru a se asigura că serverele şi componentele de infrastructură pot fi reutilizate.

În prezent, utilizează arhitectura EcoStruxure pentru centre de date de la Schneider Electric, pentru a permite o mai mare eficienţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb