Schneider Electric promovează doi membri din echipa financiară SEE şi România

Elena Deacu
Companii / 6 august 2015

Andreea Bovnoczki (stânga) şi Carmen Stanciu (dreapta)

Andreea Bovnoczki (stânga) şi Carmen Stanciu (dreapta)

Andreea Bovnoczki, Finance Business Partner Schneider Electric România, a fost promovată în funcţia de Finance Vice President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est, iar în locul ei, la conducerea echipei financiare din România, a fost numită Carmen Stanciu, fost Finance Manager în cadrul companiei.

Astfel, Andreea Bovnoczki va coordona activităţile financiare ale grupului Schneider Electric în cadrul unui cluster recent înfiinţat, care reuneşte ţările din Europa de Sud-Est. În noul său rol, Andreea îi va raporta direct lui Philippe Sauer, Country President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est, şi va continua să îşi desfăşoare activitatea în biroul din Bucureşti, de unde a contribuit la succesul echipei locale în ultimii şapte ani.

"Cei şapte ani petrecuţi în echipa locală a Schneider Electric reprezintă un capitol frumos din cariera mea şi sunt convinsă că vor sta la baza viitoarelor mele performanţe în cadrul grupului. Am acceptat provocarea unei funcţii regionale cu convingerea că noul rol mă va ajuta să-mi dezvolt şi mai mult expertiza şi competenţele necesare pentru a susţine creşterea business-ului şi atingerea tuturor obiectivelor financiare ale Schneider Electric într-un cluster foarte important pentru grup", a declarat Andreea Bovnoczki, noul Finance Vice President Schneider Electric pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Andreea Bovnoczki lucrează pentru Schneider Electric încă din anul 2005, când s-a alăturat echipei din Franţa ca Senior Internal Auditor, fiind numită doi ani mai târziu Finance Business Partner în cadrul Schneider Electric România. Anterior, a fost Senior Auditor la PricewaterhouseCoopers România (2000-2005). Absolventă a Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti (2000), Andreea deţine statutul de membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) UK (obţinut în 2004), al Camerei Auditorilor Financiari din România (2004) şi al Certified Internal Auditor (2007).

"Andreea a fost un membru valoros al echipei noastre şi îi mulţumim pentru contribuţia pe care a avut-o la rezultatele de succes înregistrate de subsidiara din România în ultimii ani. În acelaşi timp, sunt convinsă că promovarea ei în această poziţie va aduce o valoare adăugată organizaţiei şi va ajuta la dezvoltarea business-ului în regiune", a declarat Florentina Totth, Preşedinte Schneider Electric România şi Republica Moldova.

Carmen Stanciu, noul Finance Business Partner al Schneider Electric România, s-a alăturat organizaţiei în anul 2008, având o experienţă anterioară de 7 ani în domeniile financiar şi antreprenorial din România. În această perioadă, a deţinut diferite funcţii în cadrul companiei, precum Senior Accountant, Chief Accountant şi Finance Manager.

Din noua poziţie, Carmen îi va raporta direct Preşedintelui Schneider Electric România, Florentina Totth, şi va face parte din echipa de management a subsidiarei. Noile sale responsabilităţile includ acordarea de suport financiar diviziilor operaţionale din România şi Republica Moldova, gestionarea procesului managerial de decizie, conducerea exerciţiilor de prognoză şi planificare a afacerii, coordonarea tuturor raportărilor interne şi externe şi a proceselor de măsurare a performanţei, gestionarea expunerii la risc, pentru a determina, în acelaşi timp, o creştere profitabilă a afacerii şi îmbunătăţirea generării fluxului de numerar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb