Se lansează Doraly Retail Park

M.E.
Companii / 3 octombrie 2019

Se lansează Doraly Retail Park

Doraly, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din ţara, cu spaţii dedicate comerţului angro şi Cash&Carry, deschide Doraly Retail Park, un proiect de 10.000 mp, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria, a declarat: "JYSK se află în plin proces de expansiune, care continuă şi în această toamnă, cu deschiderea unui nou magazin. JYSK Doraly Afumaţi va fi cel de-al nouălea magazin din zona Capitalei şi cel de-al 78-lea magazin JYSK din ţară. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienţi, iar odată cu inaugurarea JYSK Doraly ajungem într-o zonă neacoperită până acum, în Nord-Estul Bucureştiului".

Poziţionat pe DN2, în Afumaţi, Doraly Retail Park este accesat uşor de traficul care tranzitează DN2 şi de comunităţile din localităţile învecinate, cu o putere de cumpărare în continuă creştere, ajungând anual la un trafic de 3 milioane de vizitatori.

În anul 2008, compania londoneză InfraRed Capital Partners a preluat 50% din Expo Market Doraly. Acest investitor global a adus standarde ridicate de guvernanţă corporatistă, transparenţă, dar şi capitalul necesar transformării parcului comercial, într-o viziune pe 12 ani.

Gheorghe Iaciu, fondator Doraly, a precizat: "Doraly şi-a adaptat în permanenţă strategia de dezvoltare de-a lungul anilor, pentru a putea răspunde nevoilor în continuă schimbare. Am pornit de la un concept angro, iar în ultimii ani ne-am extins către segmentul de comerţ de tip Cash&Carry şi e-commerce prin lansarea platformei doraly.ro. Doraly Retail Park este următorul proiect, cu investiţii estimate la cca. 6 milioane euro, proiect prin care vrem să fim mai aproape de consumatorul final, punându-i la dispoziţie, în spaţii moderne şi uşor accesibile, o gamă variată de produse de calitate, de la comercianţi recunoscuţi internaţional".

Magazinele din cadrul Doraly Retail Park sunt personalizate în funcţie de nevoile retailerilor şi oferă soluţii moderne de comercializare şi depozitare, sisteme de securitate de ultimă generaţie şi tehnologii eficiente energetic, asigurând un consum minim de energie şi costuri de funcţionare reduse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb