Sebastian Ghiţă anunţă că va candida la alegerile europarlamentare

D.V.
Politică / 10 martie 2019

Sebastian Ghiţă (Sursa foto: Twitter)

Sebastian Ghiţă (Sursa foto: Twitter)

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a anunţat că va candida la alegerile europarlamentare urmând a ocupa prima poziţie a listei pe care o va prezenta Alianţa PRM + PRU, " indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri". "O voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat", a spus, duminică, Sebastian Ghiţă.

"Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM +PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta la alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România mare, unită şi suverană! Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles, şi ONG-urile lui Soros, campania aceasta este despre noi, despre români", a declarat, duminică, la România TV, Sebastian Ghiţă.

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au revocat, joi, ultimul mandat de arestare emis pe numele său, decizia în acest sens fiind definitivă.

Sebastian Ghiţă a plecat din ţară, în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, şi a fost prins la Belgrad în 14 aprilie 2017. Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării.

Fostul deputat PSD a fost arestat de autorităţile sârbe timp de două luni pentru posesie de documente falsificate şi a fost eliberat pe cauţiune.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins, sâmbătă, contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei PRM + PRU la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Daca hotii fugiti si vagaboandele din Costa Rica au sanse sa ajunga europarlamentari e vai si amar de noi.... Nenorocitii il pun pe liste ca rasplata ca a improscat o cu gunoi pe Kovesi Tara lui Dragnea Voievod

    1. Subscriu intru totul.Toti romanii, indiferent de cate clase de scoala au invatat,trebuie sa voteze - in functii publice - numai oameni cinstiti, fara probleme penale, incepand cu primariile comunale. Altfel, vom avea in Parlamentul tarii si in partide, numai hoti si analfabeti, asa cum avem acum, si rezultatele se vad ; suntem ultima tara din Europa sub toate aspectele !

      Unde sunt/care-s acei oameni cinstiti? "cinstitii" cu posturi/functii??.

    Rapandulele lui Basescu, puscariasul securist Ghitza, Mazare delicentul toti europarlamentari.

    .....Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România mare, unită şi suverană! Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles, şi ONG-urile lui Soros, campania aceasta este despre noi, despre români"....

    Trăiască România mare, unită şi suverană!  

    Ghita, guita! cea mai mare gargara politica. Romania nu este nici cea mare, nici unita; este dezbinata complet. 

    1. păi dacă român = hoț îi dau dreptate - altfel îi ... nu zic, că mă cenzurează ăștia!

    Poate pentru Serbia cand o fi in UE... Pentru Romania avem nevoie de europarlamentari integri nu de fugari din calea justitiei.. Rusine Ghita eu zic sa ramai in Serbia ca e mai bine penru toata lumea..

    ...unde Ilan Shor, "beneficiarul vizibil" al furtului miliardului (care l-ar face invidios si pe ady nastase), sub atenta obladuire a sherif-ului Plahatniuc, candideaza si castiga la pas un loc in parlamentul degeaba al Republicii. Pentru cine a deschis televizoarele mai tarziu, repet: condamnat, in prima instanta, ca Valcov si Dragnea , pentru furt baban - candideaza si castiga in uralele multimii. Pai si de ce sa nu merite si Ghita asta un loc de bashkan in parlamentul oiropean? ca noi suntem membrii in curand egali, gratie vioricai, a Uniunii? [kare o fi aia, mai vedem noi...

    1. ghita? un golanas de periferie cu gura mare, iar noi ne pierdem timpul uitandu-ne in ea (gura).

      Intreb din nou: Domnule Make, ce faci cu BURSA? Fa o alta gazeta daca ai prins gustul relatarii/comentarii unor astfel de kkturi. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb