SEBASTIAN GHIŢĂ, EPISODUL 8: "Coldea şi Kovesi sunt ofiţeri ai unui serviciu secret străin"

Mina Irina
Politică / 17 ianuarie 2017

Sebastian Ghită (Sursa foto: Facebook)

Sebastian Ghită (Sursa foto: Facebook)

Urmăriţi aici noua înregistrare video în care apare fostul deputat

Şefa DNA Laura Codruţa Kovesi şi generalul SRI Florian Coldea sunt "amândoi de fapt ofiţeri ai unui serviciu secret străin", serviciu dintr-o ţară parteneră României, susţine Sebastian Ghiţă într-o nouă înregistrare difuzată luni seară de România TV.

Ghiţă afirmă, potrivit Hotnews: "Puterea lui Coldea asupra colegilor şi asupra celorlalte instituţii vine din relaţia sa de exlusivitate cu Kovesi. Amândoi sunt, de fapt, ofiţeri ai unui serviciu secret străin. Un serviciu secret al unei ţări partenere României, dar totuşi ai unui serviciu secret străin. Acesta este motivul pentru care Coldea obligă SRI şi pe colegii din SRI să o ajute pe Kovesi tot timpul, cu plagiatul, cu comisiile, cu orice, astfel încât Kovesi să rămână acolo în funcţie".

Fostul deputat mai susţine că, în cazul tezei de doctorat a Codruţei Kovesi, atât Parchetul General, cât şi comisia de specialitate din Ministerul Educaţiei care a verificat lucrarea "au minţit".

Ghiţă spune: "Sunt convins că deja multe din dezvăluirile făcute despre Coldea şi Kovesi au putut fi verificate de dumneavoastră. Aţi văzut toţi documente, facturi, imagini, dar nu pe toate. Sunt convins însă că atât Kovesi cât şi Coldea încearcă să mintă şi să muşamalizeze totul".

Ghiţă a continuat: "În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifică zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că n-au găsit firma. Pentru că firma este în insolvenţă şi Parchetul n-a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factură din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj pentru a o acoperi pe Kovesi. Aţi văzut toţi cum acea comisie a Ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi nu în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc. Am văzut că domnul Ciuvică a făcut o contestaţie la acea decizie şi vom vedea ce va răspunde Ministerul şi acea comisie de verficare a plagiatelor de data asta. Dar nu este în regulă ca o instituţie să mintă".

"De aceea m-am hotărât şi eu să vorbesc despre ce s-a întâmplat în aceşti zece ani. Cum - vedem toţi - în România se minte, se ameninţă şi se falsifică pentru a o proteja pe această femeie în funcţie. E prea mult", mai spune Sebastian Ghiţă, care promite şi alte episoade cu dezvăluiri, în care "am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamna Kovesi este ţinută în funcţie. Ce lucruri a făcut până acum în această ţară şi ce se mai doreşte de la dânsa în continuare".

"Ca să vă convingeţi că Kovesi minte, iar DNA falsifică probe, am să va prezint şi înregistrările reale, faţă de cele falsificate, din dosarul Realitatea. Şi o să auziţi cu urechile dumneavoastră", mai spune Ghiţă, care promite totodată că va difuza şi filmuleţul cu "petrecerea de la Sinaia".

El afirmă: "Este foarte simplu să se verifice şi petrecerea de la Sinaia. A fost la vila SRI din Sinaia. Au văzut şi sunt martori şoferii, ospătarii, lăutarii şi în episoadele viitoare veţi vedea şi filmuleţul. Doamna Kovesi tot nu răspunde întrebării publice: a fost sau nu la acea petrecere? (...) Iar SRI trebuie să spună adevărul despre sutele de prezenţe ale lui Kovesi la SRI".

Despre generalul Florian Coldea, Ghiţă susţine că, în urmă cu doi ani, acesta a mai fost vizat de o anchetă în cadrul Serviciului de Informaţii şi că i-a cerut atunci să-l ajute cu "documente despre vacanţele petrecute împreună". Potrivit lui Ghiţă, facturile şi chitanţele pe care le-a procurat pentru Coldea şi cu care acesta din urmă s-a prezentat la comisia SRI sunt false.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Aveti idee cand incepe sezonul 2 la serialul asta SF? Si pe ce torrenti il gasim? Subtitrarea ati gasit-o undeva? Multumesc.

    1. Avem un serial din ciclul “sa radem cu Coldea si Ghita”. Dintr-un spion de birou apelpisit se pare si un imbarligator care prezinta ca adevaruri fundamentale niste tabele si cifre pe foi A4 facute ad-hoc sa-i sprijine elucubratiile si niste poze de la o bere bauta cu diversi sefi despre care pretinde ca-i sunt prieteni avem o telenovela cu servicii secrete.

      Parca suntem in Croitorul din Panama sau daca il preferati pe Graham Greene cititi Omul nostru din Havana. 

      Cei doi saltimbanci, Coldea si Ghita, sunt doi bagabonti care au strans un ban cinstit in paradisuri fiscale prin pachete de softuri cu mari probleme. Numai ca aici pe Dambovita Harry Pendel l-a fraierit pe Andy Osnard. 

      In circul asta intra si Basescu pentru a-si salva [Fragment eliminat, conform regulamentului], stie ca nu mai are mult de asteptat pana sa scape sapunul la dus! Fecioara neprihanita nu altceva, acest Basescu. Mai intra diversi muncitori cu gura si cu strigate : Nenorocire ! Tradare ! Jos SRI ! Jos DNA ! Jos Johannis ! 

      Din pacate coteria penalilor a inceput sa fojgaie, iese la lumina pentru a-si apara pielea. Si reactionarii cum este bre nea Cristoiu incearca sa-i apere. Ca sa nu pomenesc de Udrea, Rosca Stanescu, Daniel Savu, Ficeac, Bogdan Chirieac, precum si grupurile aliniate in spatele A3, B1, RomaniaTv. 

      Eu sper ca Dragnea sa primeasca o foaie de parcurs clara la Wahington cu linii rosii marcate ingrosat. 

      Nu este deloc SF, securist insa esti tu.

      Pe mine ma intereseaza f mult ce zice Ghita !

      Ce zice Dragnea si cam atat.

      Ghita e singurul roman liber la propriu si la figurat, mai are si tone de banet. 

    Sebi...a intrat intr-o ANANGHIE...vede ca nimeni nu-l mai apara..A fugit undeva dupa colt si cu televiziunea d-lui incearca...ceva...doar..doar se sperie cineva.

    Toate aceste dezvaluiri sunt de natura privata...care pot sau nu intr-un fel sa fie luate de public.....Repet Ghita este intr-o stare de ananghie... 

    1. Coldea nu mai e șeful SRI. Ce zici tu de Ghiță?

    Dl. " G,, resetează + update cibernetic JUSTIȚIA UNIVERSALĂ. Înainteee !!!

    Woooow.

    Chestia cu agentii straini nu poate fi dovedita niciodata deci ramane in aer ca suspiciune nu ca n-ar putea fi adevarata. Nu cred ca Ghita minte (desi Kovesi a negat tot) si falsifica lucruri poate doar ca spune ce-i convine lui si cat ii convine si ca stie mult mai multe. Ce e de retinut e ca daca binomul nu se lua de el si nu-i faceau dosare nici acum n-am fi aflat ce jocuri se fac prin birouri si casele conspirative din Primaverii. Ca daca le spunea Udrea sau Basescu toti ar fi sarit ca mint ca sa se disculpe ca au dosare, dar ca le spune Ghita, cu un post TV in spate, cu invitati si analisti pretiosi, e altceva. Cand zicea Udrea chestile astea toti dadeau in ea...Intre timp se fac eforturi maxime sa-l scoata pe Voiculescu. Cert e ca toti stiu mult mai mult decat pot spune. Ce nu inteleg e cum de numai la noi se intampla astea? De ce nu la polonezi? De ce nu la unguri? La cehi? Ce au aia si n-avem noi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb