Şeful Dumei de Stat a Rusiei este de părere că SUA sunt implicate direct în conflictul din Ucraina

G.U.
Internaţional / 7 mai 2022

Viaceslav Volodin (Sursă foto: Twitter)

Viaceslav Volodin (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, a acuzat astăzi Washingtonul de coordonarea operaţiunilor militare din Ucraina ceea ce constituie, în opinia sa, o implicare directă a SUA într-o acţiune militară împotriva Rusiei, transmite Reuters, conform Agerpres.

"Washingtonul coordonează şi desfăşoară practic operaţiuni militare, prin urmare participă direct la acţiuni militare împotriva ţării noastre", a scris Volodin pe canalul său de Telegram.

Washingtonul şi membrii europeni ai NATO au livrat Kievului armament greu pentru a ajuta autorităţile ucrainene să reziste unei ofensive ruse care a dus la ocuparea unor părţi din estul şi sudul Ucrainei, dar nu au avut succes în ocuparea Kievului, notează Reuters.

Totuşi, SUA şi aliaţii lor din NATO au declarat în mod repetat că nu vor lua parte la luptele în sine, pentru a evita să devină părţi în conflict.

Oficiali americani au transmis că SUA au oferit informaţii Ucrainei pentru a o ajuta să contracareze asaltul rusesc, dar au negat faptul că aceste informaţii ar include date despre ţinte precise.

Volodin este un susţinător declarat al acţiunilor din Ucraina pe care Moscova le numeşte "operaţiuni militare speciale" şi a mai spus că experţi străini au consiliat Ucraina din momentul "loviturii de stat", posibil, o referire la alegerea democratică din 2019 a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. să-i spună cineva că ce fac ei la nivel de Duma si de Federatie se numeste pe româneste "" Prosteală pe faţă ""

    ne explică el cumva ca Fiodor Dostoevski, nu a scris "Crimă si Pedeapsă "ci

    ""Operaţie militară specială si răsplătită"" sau incearcă să-l reabiliteze si să-l scuze pe Raskolnikov , studentul psihotic, obsesiv și însingurat care a pus la cale uciderea cu un topor și jefuirea într-o casă din mjlocul orașului Sankt Petersburg a unei bătrâne și a sorei sale, din dorința de a-și demonstra lui însuși si nouă că a fost îndreptățit să o facă ?? 

    Corect SUA este implicata in conflictul din Ukraina cu Russia... SUA conduce armata ukraineana in lupta...

    1. iar Rusia nu are ce cauta in Ucraina.Daca n-ar fi,nu s-ar povesti!

      Corect nazistii sunt implicati in invazia Rusiei pe teritoriul Ucrainei. Nazistii inviati de Kremlin si biserica lui Vladimir Mikhailovich Gundyayev conduc armata rusa si vor ingrosa randurile criminalilor si personajelor diabolice de pe zidul atrocitatilor din istoria omenirii

      Armata ucraineana lupta pe teritoriul ei, iar aliatii pe care si-i alege este o chestiune interna a Ucrainei si a poporului ucrainean, nu a Rusiei.

      Mai direct decat armata rusa nu e nicio tara straina implicata in Ucraina, dar armata rusa e singura care lupta impotriva poporului gazda. Rusii violeaza si violenteaza o tara vecina si tot ei acuza. E culmea cinismului si a prostiei! 

      E culmea nesimtirii.Niste mincinosi.Unde sunt laboratoarele biologice?Unde sunt nazistii?Nu au demonstrat nimic pana acum decat ca sunt un popor barbar,lucru arhicunoscut de altfel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb