Serghei Şoigu spune în mesajul de Anul Nou că victoria în Ucraina este inevitabilă

M.C.
Internaţional / 31 decembrie 2022

Serghei Şoigu spune în mesajul de Anul Nou că victoria în Ucraina este inevitabilă

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat în mesajul video transmis de Anul Nou că victoria Rusiei asupra Ucrainei este "inevitabilă" şi a salutat eroismul soldaţilor ruşi, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Şeful apărării de la Moscova, criticat intens de vocile pro-război din Rusia pentru eşecurile de pe câmpul de luptă în timpul celor 10 luni de campanie, a declarat că situaţia de pe linia frontului rămâne "dificilă" şi a criticat Ucraina şi Occidentul pentru că încearcă să anihileze Rusia.

"Întâmpinăm noul an într-o situaţie politico-militară dificilă, într-un moment în care există cei care încearcă să şteargă istoria noastră glorioasă şi marile noastre realizări, să demoleze monumentele în cinstea învingătorilor asupra fascismului, să pună criminali de război pe un piedestal, să anuleze şi să profaneze tot ce este rusesc", a declarat Şoigu.

În ciuda faptului că sunt lupte sângeroase în curs de desfăşurare de-a lungul liniei de front de 1.000 de km din Ucraina, iar Rusia nu a obţinut niciun câştig teritorial din primele luni ale războiului, Şoigu le-a spus soldaţilor ruşi: "Victoria, ca şi Anul Nou, este inevitabilă".

El a lăudat, de asemenea, "acţiunile nemuritoare, curajul altruist şi eroismul" de care au dat dovadă trupele ruseşti care luptă împotriva a ceea ce el a numit "neonazism şi terorism".

Moscova se aştepta la o victorie rapidă în ceea ce numeşte "operaţiunea militară specială", dar rezistenţa energică a Ucrainei şi armele occidentale au ajutat Kievul să întoarcă cursul războiului şi să organizeze o serie de contraofensive uimitoare. Ucraina a recuperat acum mai mult de jumătate din teritoriul confiscat de Rusia în primele săptămâni ale invaziei sale.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. In 2023 armata rusa va fi zdrobita in ukraina si partidul toxic si extremist AUR va fi desfiintat !

    1. fUkraina este deja distrusa. PIB-ul este -40%.

      mUSR este un partid care a incalcat drepturile omului si va fi desfiintat. 

      Doamne ferește . Ai exact același mesaj la toate articolele. Nu vă dă USR liber nici de Anul Nou?

      am observat si eu valul de comentarii usr... ma amuza.

      agitatia usr in internet e semnul ca raman fara aer, fara capital politic 

      ii urmaresc cu satisfactie, am zis ca vor linge podeaua dpdv al capitalului politic, ca vor scadea foarte jos, ceva gen pntcd si asa este si asa va fi.  

      Romania are propriul caracter si propria personalitate si viziune si set de valori ... nu inghite neomarxismele reincalzite made in bruxelles!  

      usr, cum a ramas cu barbatii care sa faca copiii, cu proasta de la usr (o consilierea care voia abolirea dreptului la proprietate individuala), cu copilasii care TREBUIE invatati sa se masturbeze de la gradinita si alte aberatii crunte de genul asta? cum a ramas?  

      credeti ca romanii nu observa care e normal si care e dus cu dibla la cap?  

      usr-plus (sau continuatorii lor nebuni pro-bruxelles) dispar.  

      Romanii conservatori si traditionalisti nu consuma asemenea dejectii sataniste. 

      Credinta crestin-ortodoxa si Dumnezeu - iata busolele Romaniei si romanilor!

      Dejectiile sataniste usr si plus si altii de genul dispar.  

      Cu aceleasi dejectii mistico-conspirationiste incepi noul an?

      absconse si criptice sunt cioburile gandurilor tale

    Marea armata rosie a impins in fata salbaticii de la marginile federatiei si 50000 de detinuti adusi pe front de wagner. Cam asta e nivelul celor care se cred a doua armata a lumii.

    Infrangerea este inevitabila. 

    1. Mai citeste inca o data propaganda NATO. Nu ai primit scenariul potrivit. Acolo se scria ca Wagner are dificultati sa aduca si 1000 de detinuti. Ce troli natoisti nefericiti... nici macar scenariul nu il respecta.

      "Once condemned by Ukrainian officials and imprisoned for sadistic torture and the rape of minors, leaders of the notorious Tornado Battalion are free under Volodymyr Zelensky’s orders. 

      After banning virtually his entire political opposition, publishing a blacklist of foreign journalists and academics accused of advancing “Russian propaganda,” and ramming through a law exempting 70% of Ukrainians fr om workplace protections, Ukrainian President Volodymyr Zelenksy has freed fr om prison fascist militants convicted of some of the most heinous crimes the country has seen since World War II.  

      According to a July 11 report in Ukrainian media, Ruslan Onishenko, commander of the now-disbanded Tornado Battalion, was freed as part of President Zelensky’s scheme to release prisoners with combat experience. Along with an unwavering commitment to fascism, Onishenko is known as a psychopathic sadist who was involved in sexually assaulting children, brutally torturing prisoners, and murder. 

      Onishenko’s release follows a February 27 order by Zelensky to free other convicted former Tornado members like Danil “Mujahed” Lyashuk, a fanatic fr om Belarus who has openly emulated ISIS and boasted of torturing captives for sheer enjoyment. According to Zelensky‘s decree, prisoners with combat experience would be allowed to “compensate for their guilt” by fighting in the “hottest spots.” 

      Deci tu aduci ca si dovada un raport din "July 11" mujicule:-)? Ia vezi pe youtube clipurile cu "bucatarul lui putler" din Octombrie si Noiembrie cand facea rondul inchisorilor sa gaseasca musterii noi:-)

      Din moment ce ucrainienii au eliberat zeci de mii de criminali si violatori si i-au trimis sa omoare civili in Donbas, ce mai conteaza o mie , doua de criminali rusi luati de Wagner. Macar Wagner a impus o conditie foarte clara de inrolare: cine bea, fura, se drogheaza sau fuge, va fi executat. Au si executat pe unul dintre ei.

      Nu am incurcat nicio cifra. Zelenski a eliberat criminalii din inchisori in cel putin doua transe. In martie si in iulie. Inchisorile ucrainiene sunt goale.

      Prima eliberare a fost discutata la 3-4 zile dupa invazie (27-28 februarie) dar fara a se oferi cifre, pe ce te bazezi cand vorbesti de doua transe si de inchisori goale?

    Asta nici Soigu nu mai crede. Ce mincinoși ordinari. Criminalii ăștia aduc Rusia la nivelul Coreei de Nord. Păcat de oamenii obișnuiți care n-au nicio treabă cu grandomaniile politicienilor. Păcat de toți oamenii care mor pe front și pe lângă front.

    1. Vorbesti in numele unor organizatii, UE si NATO, ajunse la nivel de Germania anilor 1933-1940.

    Si eu votez USR!

    1. dar de comentariile nesfarsite anti-USR in conditiile in care au trecut meteoric pe la putere ce zici, or face bine speriatiilor din PSD si PNL care nu stiu cum sa tina mai bine de cascaval?

      e BINE ca au trecut meteoric pe la putere!

      o Romanie condusa 4 ani sau mai mult de USR era o Romanie indurerata, dezradacinata identitar, demolata la nivelul credintei, o Romanie tandari la picioarele unui Dumnezeu indurerat.  

      Ne iubeste Dumnezeu si Maica Domnului si nu ne-a lasat pe mainile unor dezaxati (si am ales bine termenul - oameni fara ax, fara valori traditionale directoare!)  

      lasa psd si pnl... cu totii sunteti (usr, psd,pnl, etc) suiti in caruta unei clase politice tradatoare careia romanii ii vor da foc intr-o mare revolutie.  

      sau cum o zicea Ceasescu la asa-zisul proces de la Targoviste - cauta pe net " Va Trăi România Liberă și Independentă și nu Trădătorii! Moarte Trădătorilor!" 

      33 de ani a durat dar se va implini ce a zis el.

      Romania e destinata sa fie libera si puternica si isi va implini destinul.  

      Nu cobora standardul, da un termen.

    O "situație politico-militară" este cu totul altceva decât "situația" de pe linia frontului". În prezent, Țările Baltice, Taiwan, Pakistan, Israel, etc. se află în "situații politico-militare" dificile datorită unor potențiale amenințări externe, fără însă a fi în situații dificile pe linia frontului.

    Informez Rusia ca e destinata pierderii razboiului cu Ucraina

    2023 e anul inchiderii conflictului 

    Rusia trebuie sa iasa cat mai elegant din situatie si sa isi caute un alt lider in locul lui Putin.

    Din motive medicale Putin nu va mai exista, moare in 2023 (pana maxim la 1 nov 2023).  

    1. razboiul s-a incheiat acum vreo 9 luni, parca asa iti spunea odata globul de cristal

      mai pune niste termene ca pana la urma cu unul tot o nimeresti si ne poti scrie cu majuscule cata dreptate ai avut 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb