Sergiu Neguţ a preluat 50% din Mindit

Ziarul BURSA #Companii / 29 ianuarie 2014

Omul de afaceri Sergiu Neguţ a preluat 50% din acţiunile Mindit, prima firmă din România care realizează servicii de verificare a trecutului profesional al candidaţilor şi al angajaţilor, fondată în urmă cu un an de Irina Arsene. Background screening sau verificarea trecutului profesional al candidaţilor şi al angajaţilor reprezintă confirmarea informaţiilor oferite de aceştia către companii, prin CV sau în formularul de aplicare şi se realizează pe baza unui acord scris al persoanei verificate. În SUA şi în ţările dezvoltate din Europa precum Marea Britanie, procesul este larg răspândit, mai ales la firmele cu renume. Irina Arsene a introdus anul trecut background screeningul şi în România, preluând modelul occidental, se arată în comunicat.

Mindit realizează verificări de screening, incluzând confirmarea studiilor, a certificărilor şi trainingurilor, a foştilor angajatori, dar şi colectarea de referinţe în mod direct. Clienţii Mindit sunt firme multinaţionale, dar şi companii locale din domeniul IT&C, consultanţă, recrutare, servicii financiare, FMCG, pharma& healthcare.

Neguţ a arătat că firma are în vedere atât extinderea pe segmentul background screening, dar şi deschiderea de noi linii de afaceri în domeniul serviciilor de resurse umane.

Sergiu Neguţ a fost implicat în mai multe afaceri antreprenoriale, printre care Fru-Fru, 2parale şi Instore Media. Până în 2011, el a fost director executiv şi board member la reţeaua de clinici private Regina Maria.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb