"Seven Hills" îşi dublează investiţiile imobiliare din ţara noastră

Alina Toma Vereha
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 9 ianuarie 2008

"Seven Hills" îşi dublează investiţiile imobiliare din ţara noastră

Conducerea companiei imobiliare "Seven Hills", subsidiara din România a "Beny Steinmetz Group" (BSG), a anunţat ieri că îşi va dubla investiţiile din ţara noastră, în următorii doi ani. Societatea are demarate, în prezent, proiecte imobiliare în valoare de jumătate de miliard de euro. Directorul BSG, Moshe Agavi, a declarat că vor fi dezvoltate, în continuare, proiecte rezidenţiale şi, ulterior, de birouri şi comerciale, în Bucureşti şi în principalele oraşe ale ţării.

"Seven Hills" are în curs de execuţie ansamblul "West Park Residential", în zona Militari din sectorul 6 al Capitalei. Valoarea totală a investiţiei este de 120 milioane de euro. Cu o suprafaţă de 130.000 mp, desfăşurată pe cinci hectare de teren, "West Park Residential" cuprinde 19 clădiri, cu un total de 1.400 de apartamente. Blocurile au un regim de înălţime de la parter şi opt etaje la parter şi 14 etaje. Fiecare imobil este prevăzut cu câte trei până la şase apartamente pe etaj şi câte trei penthouse-uri, arată un comunicat de presă remis redacţiei. Apartamentele au terasă şi locuri de parcare.

Prima fază a proiectului, care presupune construcţia a patru blocuri cu un total de 200 de apartamente, va fi finalizată în august 2008. Cele 200 de apartamente au fost vândute integral. 70% dintre beneficiari sunt persoane fizice de naţionalitate română. Cea de-a doua fază de construcţie şi de vânzare a proiectului presupune construcţia a cinci blocuri cu un total de 500 de apartamente. Imobilele au un regim de înălţime parter şi 11 - 14 etaje. Primele 200 de apartamente din cea de a doua fază de construcţie au ca termen de finalizare luna octombrie 2009.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb