Sfîrăială, încă două noi procese cu FP

F. A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 martie 2012

Sfîrăială, încă două noi procese cu FP

Ioana Sfîrăială a demarat două noi litigii împotriva Fondului Proprietatea (FP), potrivit administratorului Franklin Templeton, informează un raport remis BVB. Franklin Templeton precizează că a primit ieri din partea Tribunalului Bucureşti două citaţii în legătură cu cererile depuse de Ioana Sfîrăială, acţionar al Fondului, în calitate de reclamant şi FP, în calitate de pârât.

În primul dosar, Ioana Sfîraiala a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială de suspendare a convocatorului Adunării Generale Extraordinare şi Ordinare a Acţionarilor pentru data de 4 aprilie, iar în cel de-al doilea, a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială de suspendare a Hotărârilor nr. 5/29.11.2010, respectiv nr. 1/23.11.2011 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor prin care a fost modificat Actul Constitutiv al Fondului.

Tribunalul Bucureşti a stabilit ca prim termen de judecată 15, respectiv 14 martie 2012.

Administratorul Fondului menţionează că Ioana Sfîrăială a început un proces similar în noiembrie 2010, solicitând Tribunalului Bucureşti suspendarea hotărârilor aprobate de către acţionari în 6 septembrie 2010 (dosarul nr. 47826/3/2010). În 6 aprilie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a hotărât în mod irevocabil în favoarea Fondului şi a respins cererea.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Fetita asta isi face reclama pe brandul FONDUL PROPRIETATEA.Nimic nou.

    1. Asta, Sfiraial este de fapt o excroaca.asa cum sunt cei mai multi avocati. Poate cititi de pe situl ei comentariul unui om jumulit de aceasta Sfiraiala. Cei ce ar trebui sa o actioneze in judecata ar trebui sa fie actionarii de drept ai FP. Ea nu are nuci in clin nici in maneca cu adevaratii despagubiti prin actiuni la FP.

      interesant ca se leaga de fondul proprietatea, dupa ce s-a bagat in multe dosare mai mult decat dubioase: vezi cazul hotelului Astoria, cazul dlui I.Bratianu si, ceva mai nou Povestea Orhideea gardens. Plus numeroase litigii in care are calitatea de PARAT. Se gasesc toate pe portal.just.ro, la o simpla cautare pe nume ( sfaraiala). Si nu...nu apare ca avocat al cuiva, ci ca PARAT in cele mai multe dintre dosare. Si asta doar la tribunalul bucuresti, ca nu am mai verificat si alte instante ( curte de apel, etc)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb