SIEGFRIED MUREŞAN: ''Transparenţă totală în aplicarea Mecanismului European de Redresare şi Rezilienţă"

G.U.
Politică / 16 decembrie 2021

''Transparenţă totală în aplicarea Mecanismului European de Redresare şi Rezilienţă"

Tabloul de bord privind redresarea şi rezilienţa lansat ieri de Comisia Europeană va afişa în mod transparent informaţiile destinate cetăţenilor UE cu privire la punerea în aplicare a mecanismului, a declarat, astăzi, într-o postare pe Facebook, deputatul european Siegfried Mureşan (PPE / PNL).

''Transparenţă totală în aplicarea Mecanismului European de Redresare şi Rezilienţă. Avem tablou de bord accesibil tuturor cu implementarea la zi a reformelor şi investiţiilor. Mecanismului de Redresare şi Rezilienţă de 672,5 miliarde de euro este cel mai mare plan de investiţii adoptat vreodată la nivelul Uniunii Europene. Ca raportor pe acest mecanism, am spus încă de anul trecut că este nevoie de transparenţă totală în utilizarea acestor bani şi că este nevoie de control al utilizării banilor'', a precizat Siegfried Mureşan.

De asemenea, europarlamentarul a propus crearea unui tablou de bord care să le arate cetăţenilor în timp real care este evoluţia investiţiilor şi reformelor din mecanismul de redresare şi din planurile naţionale.

''Mă bucur să văd că propunerea pe care am inclus-o în legislaţia mecanismului a fost pusă acum în aplicare. Comisia Europeană a lansat ieri tabloul de bord privind redresarea şi rezilienţa. Tabloul de bord va afişa în mod transparent informaţiile destinate cetăţenilor UE cu privire la punerea în aplicare a mecanismului. Acesta va servi, de asemenea, ca bază pentru pregătirea rapoartelor anuale ale Comisiei privind punerea în aplicare a MRR şi a raportului de evaluare către Parlamentul European şi Consiliu, precum şi pentru dialogul privind redresarea şi rezilienţa dintre Parlament şi Comisie'', a adăugat Siegfried Mureşan.

Potrivit acestuia, oricare dintre noi poate accesa acest tablou de bord folosind următorul link: https://ec.europa.eu/economy_finance/recovery-and-resilience-scoreboard/index.html?fbclid=IwAR3f4FN2J-u42Nx6tg220bwQROOafd8i_3n4m2qKb_FkzymnjJLfS_4HXRo

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. GEAMUL E CARBONIZAT CU CO2 : BUN LA ECLIPSĂ . ..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb