SIF Banat-Crişana propune un dividend brut de 0,1 lei

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 5 martie 2012

Administratorii SIF1 Banat-Crişana propun acţionarilor dis-tribuirea unui dividend brut de 0,1 lei pe acţiune pentru anul trecut, uşor sub valoarea pentru 2010, de 0,103 lei, astfel că societatea va aloca 54,88 milioane lei, reprezentând aproape 87% din profit.

Societatea de investiţii financiare a raportat pentru anul trecut un profit net de 63 milioane lei (14,8 milioane de euro), apropiat de rezultatul obţinut în 2010, de 62,9 milioane lei.

Acţionarii au fost convocaţi la 25 aprilie pentru a discuta cu privire la distribuirea de dividende şi pentru aprobarea situaţiilor financiare aferente anului trecut. Totodată, pe ordinea de zi se află şi prezentarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru acest an.

Pe de altă parte, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor SIF Banat-Crişana pentru modificarea pragului de deţinere la 5% din titluri nu a întrunit nici vineri, la a doua convocare cvorumul necesar, fiind prezenţi doar acţionari care deţin 7,07% din titlurile societăţii.

AGEA pentru actualizarea actului constitutiv al SIF Banat-Crişana a fost convocată după ce în ianuarie a intrat în vigoare legea pentru creşterea pragului de deţinere la cele cinci SIF-uri, de la 1% la 5% din acţiuni.

Dacă adunările generale ale acţionarilor nu se întrunesc în 60 de zile de la publicarea legii în Monitorul Oficial, statutele se vor considera modificate de drept, cu noua limită de deţinere.

Potrivit actului constitutiv al SIF Banat-Crişana, dar şi al altor trei SIF-uri, condiţiile minime de cvorum pentru adunările extraordinare sunt de 75% la prima convocare şi de 50% la a doua convocare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb