Sika România a susţinut renovarea centrului UPSV din Braşov cu donaţii de peste 40.000 euro

Elena Deacu
Companii / 3 august 2015

Sika România s-a implicat, în ultimii doi ani, în renovarea centrului organizaţiei "Un Pas Spre Viitor - UPSV" din Braşov, prin donarea a produse şi servicii de construcţii în valoare de peste 40.000 de euro.

"Am fost foarte impresionaţi de eforturile organizaţiei UPSV Braşov de a veni în sprijinul tinerilor orfani care, odată cu atingerea vârstei de 18 ani, nu mai pot locui în centrele de plasament pentru minori. Credem în obiectivele acestei organizaţii şi, astfel, încă din 2013, am luat decizia de a fi aproape tinerilor care merită un viitor mai bun şi o integrare firească în societate şi, implicit, în câmpul muncii", a declarat Laurenţiu Ştefănescu, Director General al Sika România.

Potrivit afirmaţiilor sale, Sika România a efectuat, în perioada 2013 - 2014, donaţii în valoare de peste 40.000 de euro, în produse şi alte servicii de construcţie.

Organizaţia "Un Pas Spre Viitor" deţine singurul centru de integrare socială din Braşov, unde tinerii orfani ce nu mai pot locui în centrele de plasament din cauza vârstei pot primi sprijin pentru a deveni independenţi şi pentru a găsi un loc de muncă. În plus, la nivel emoţional, tinerii pot găsi în cadrul centrului UPSV sprijin pentru o dezvoltare socială normală. În acest moment, în cadrul centrului din Braşov, UPSV asigură suport pentru 19 tineri.

"Suntem recunoscători companiei Sika România că a decis să se implice în iniţiativa UPSV de a schimba comunitatea braşoveană prin integrarea sociala a unui număr cât mai mare de tineri defavorizaţi. Astfel, în ultimii 2 ani, Sika a sprijinit asociaţia nu doar cu materiale de construcţii necesare renovării clădirii în care locuiesc tinerii, ci şi cu daruri de Sărbători sau susţinerea de programe de formare profesională pentru aceştia", a declarat, la rândul său, Florin Cătănescu, fondatorul UPSV.

Sika AG cu sediul în Baar, Elveţia, este o companie activă la nivel global în domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria construcţiilor şi industriile producătoare de componente auto, autobuze, camioane, trenuri, faţade, parcuri solare şi eoliene.

În prezent, Sika numără subsidiare în 91 de ţări şi mai mult de 17.000 de angajaţi la nivel global, care asigură o legătură stabilă între clienţi şi companie, garantând succesul tuturor partenerilor.

Sika România, subsidiară a concernului elveţian, a fost înfiinţată în 2002, iar incepând cu luna iunie 2008 a dat în folosinţă fabrica de aditivi de la Braşov - prima unitate de producţie Sika din România. În plus, Sika a inaugurat în 2014 şi cea de-a doua fabrică din România, la Căpuşu Mare, judeţul Cluj, unde va produce atât mortare speciale, cât şi mortare folosite ca adezivi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb