Sima intră în CA-ul Sibex, în locul lui Teodor Ancuţa

Ş.C.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 18 iulie 2011

Cristian Sima

Cristian Sima

Acţionarii Bursei de la Sibiu au aprobat, vineri, cu majoritate de voturi, revocarea lui Teodor Ancuţa din funcţia de administrator al societăţii şi alegerea lui Cristian Sima ca să ocupe locul rămas, astfel, vacant în Consiliul de Administraţie al Sibex, potrivit unui raport postat pe site-ul Bursei.

Cristian Sima a fost ales să facă parte din conducerea Bursei sibiene la Adunarea Generală din aprilie, însă a fost împiedicat să preia conducerea societăţii de o decizie a instanţei care a suspendat temporar executarea hotărârilor AGA, la solicitarea unor acţionari. Cristian Sima fusese ales ca preşedinte al societăţii.

La AGA din aprilie, au mai fost aleşi Paul Miclăuş, Alexandru Găitan, Gabriel Filimon şi Dan Simionescu, ca administratori ai Sibex, ultimii doi făcând parte şi din CA-ul în funcţiune înainte de alegeri. După contestarea alegerilor, conducerea societăţii a revenit vechiului Consiliu de Administraţie. Componenţa acestuia a suferit, însă, modificări.

Acţionarii Sibex au mai aprobat, vineri, alegerea fostului comisar CNVM, Paul Miclăuş, în funcţia de administrator al societăţii pe locul vacant din CA, pe o perioadă egală cu cea rămasă până la expirarea mandatului lui Bogdan Ivan, de la HTI Valori Mobiliare. Ivan a demisionat pe 17 mai.

La mijlocul lunii iunie, domnul Miclăuş a fost numit administrator provizoriu de către Consiliul de Adminis­traţie al Sibex.

Printre punctele de pe ordinea de zi aprobate, vineri, se numără şi validarea celui de-al doilea conducător al societăţii, în persoana lui Dan Simionescu.

Dintre administratorii aleşi în aprilie, doar Alexandru Găitan mai lipseşte în actualul Consiliu de Adminis­traţie. Surse din piaţă susţin că, cel mai probabil, şi domnul Găitan va fi cooptat de actualul CA.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mortale foto astea...sima zici ca e Gargamel-are o fata malefica rau de tot. Cautati o foto si cu paul, si el saracu are o mufarina care inspira o incredere...debordanta. Ma intreb gaitan asta cum o semana...cu un de destupa sticle de bere...oare?

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb