SINIAT ROMÂNIA  Compania a recrutat 80% din personalul care va activa la noua fabrică din Turceni

Andrei Stan
Companii / 20 august 2015

Siniat România, producător şi furnizor global de sisteme de gips-carton, tencuieli şi gleturi, a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că în luna octombrie a acestui an va deschide o fabrică producătoare de plăci din gips-carton, în Turceni.

Astfel, compania a luat în calcul crearea a 80 de locuri de muncă în secţiile de producţie ale fabricii, pentru care a fost deja recrutat 80% din personal. Noii angajaţi provin cu precădere din oraşul Turceni, dar şi din localităţile învecinate. De asemenea, contribuţia la dezvoltarea pieţei muncii în judeţul Gorj vine şi din crearea locurilor de muncă în domenii conexe, precum transport, depozitare sau montaj.

Instruirea noilor angajaţi durează între 2 şi 11 luni, în funcţie de postul ocupat şi de tipul de activitate. Testele de abilităţi lingvistice, numerice, testele de logică, dar şi de personalitate asigură un proces de recrutare complex, care respectă o serie de cerinţe specifice. Compania pregăteşte astfel o echipă cu un nivel înalt de pregătire teoretică şi practică pentru deschiderea fabricii în care a investit 50 de milioane de euro.

În alegerea personalului pentru fabrică se pune foarte mare accent pe atitudine, motivaţie şi dorinţa fiecărui candidat de a se dezvolta. "În Siniat România am implementat un proces de management al talentelor şi planificare a succesiunii în organizaţie care ne oferă contextul de a stabili pentru fiecare angajat-cheie paşii de urmat pentru retenţie şi dezvoltare. Aceştia se pot concretiza în promovări, mişcări laterale, nominalizare la programe de dezvoltare internaţionale sau extinderea rolului", a declarat Daniela Ababei, hr manager al Siniat România.

"Viziunea Siniat de a produce cele mai sustenabile produse pe bază de gips-carton de pe piaţă este susţinută de o echipă dinamică, ai cărei membri beneficiază de sesiuni de training livrate atât de personal intern al Siniat România, cât şi din alte companii Siniat din Europa. Curriculumul de training creat împreună cu echipa de la sediul central din Avignon cuprinde 127 de subiecte împărţite pe diverse arii de activitate.

Noii angajaţi urmează cursuri teoretice, legate de securitatea şi sănătatea la locul de muncă, precum şi practice, cum ar fi procesul de producţie, verificarea calităţii, dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi manageriale. Aceste cursuri se desfăşoară atât în Turceni, cât şi în fabricile Siniat din Europa", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb