Sistemul bagless, o treaptă superioară în curăţarea casei

Comunicat Electrolux
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 7 martie 2007

Axel Wenner-Gren a înfiinţat compania Electrolux de aproape 100 de ani şi a inventat aspiratorul modern, această sarcină a fost din ce în ce mai uşoară pentru gospodinele din întreaga lume.

În timp, tehnologia şi ştiinţa au evoluat, astfel încât aspiratorul s-a perfecţionat permanent, ajungând de la o maşinărie enormă, de 20 de kg la un aparat electrocasnic ce are în vedere dorinţele consumatorilor şi permanenta lor nevoie de adaptare la o lume în schimbare. De altfel, e evident că gospodinele de acum 100 de ani aveau cu totul alte probleme decât cele cu care ne confruntăm azi, când trăim într-o lume din ce în ce mai poluată, în care curăţenia nu este un ideal estetic, ci o nevoie ce trebuie să ne ajute în păstrarea unui cămin mai sănătos pentru noi şi familia noastră.

Aspiratoarele şi în special piaţa aspiratoarelor fără sac este un răspuns la această nevoie, dezvoltându-se rapid în ultimii ani, astfel încât, astăzi, fiecare al patrulea aspirator vândut în Europa este fără sac. Acest fapt se datorează, în principal, avantajelor pe care acest tip de aspiratoare le oferă prin sistemele de filtrare a aerului, care asigură nu doar curăţenia locuinţei, ci şi un mediu sănătos de viaţă, prin reducerea semnificativă a prafului eliminat în timpul procesului de aspirare.

Avantajele aspiratoarelor fără sac merg mai departe decât faptul că se curăţă uşor şi nu mai necesită căutarea şi înlocuirea sacilor de praf.

Cyclone XL, spre exemplu, dispune de tehnologia cyclonica prin care aerul este separat de praf, în compartimentul de prefiltrare, astfel încât, la evacuare, în aer nu se dispersează nicio particulă de praf. Statisticile spun că din cauza complicaţiilor generate de excesul de praf, în Bucureşti mor anual peste 10,000 de oameni! Mai mult, aspiratorul CyloneXL aduce o altă abordare a curăţeniei fără sac de praf: având o capacitate de stocare mărită (container de 4 litri), acesta trebuie golit şi curăţat mai rar decât un aspirator obişnuit.

"Electrolux caută să creeze produse care să ofere performanţe înalte în schimbul unui efort minim din partea consumatorului", spune Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager, Electrolux România."Aspiratoarele noastre fără sac au sisteme de filtrare sofisticate şi multe extra - caracteristici care transformă curăţarea căminului într-o acţiune simplă şi cu efecte benefice pe termen lung. Si toate acestea într-un singur pachet, atrăgător din punct de vedere vizual, colorat şi accesibil"!

Grupul Electrolux este cel mai mare producător din lume de aparatură electrocasnică şi de uz profesional, cu vânzări de peste 40 de milioane de produse anual, către clienţi din 150 de ţări. Designerii Electrolux pun accent pe inovaţie pornind de la cunoaşterea aprofundată a nevoilor reale ale consumatorilor casnici şi profesionali. Compania Electrolux produce frigidere, maşini de spălat vase, maşini de spălat rufe, aspiratoare şi aragaze ce sunt vândute sub mărci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka şi Frigidaire. În anul 2006, vânzările grupului au fost de 104 miliarde coroane suedeze, iar numărul total de angajaţi de 56.000 de persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb