Sistemul Medical MedLife inaugurează a doua hyperclinică în Galaţi

A.I.G.
Companii / 28 noiembrie 2019

Sistemul Medical MedLife inaugurează a doua hyperclinică în Galaţi

Sistemul Medical MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, continuă planurile de extindere şi deschide a doua hyperclinică în Galaţi, care pune la dispoziţia gălăţenilor servicii de ambulator şi imagistică. Investiţia în noua unitate medicală a fost de 1,5 milioane de euro, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Hyperclinica MedLife Galaţi oferă pacienţilor servicii medicale multidisciplinare şi tratamente pentru 17 specialităţi, printre care pediatrie, cardiologie, neurologie, ORL şi multe altele. Noua unitate este dotată cu un aparat de rezonanţă magnetică (RM), aparate de ecografie şi este alcătuită din 12 cabinete medicale destinate consultaţiilor şi investigaţiilor clinice şi paraclinice.

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife Group, a declarat: ,,Această nouă deschidere de hyperclinică face parte din programul nostru de dezvoltare naţională şi marchează întărirea poziţiei de lider al medicinei private în zona de sud est a ţării. Ne bucurăm că putem oferi pacienţilor din Galaţi şi din proximitate o a doua unitate medicală, unde vor putea beneficia de servicii medicale, la cele mai înalte standarde", potrivit comunicatului citat.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. va durea mana daca scriati si unde anume s-a deschis aceasta noua clinica? sunteti penibili, prevad ceraspuns voi primi, daca voi primi, atunci, veti fi chiar mai mult dcat penibili!! din ce am citit mai jos faceti si cenzura, ce nu va convine nu luati in seama, e rusinos ce faceti, e chiar fff urat,sunt ff curios daca voi primi raspuns la aceasta sesizare.! eu cred ca nu, contraziceti-ma ! crdca ar fimai bine sa va auto desfiintati, cu atatea pseudo reglementari inventate de voi, interziceti libertataea de exprimare, va desfid!!!! nu trebuie sa incercati sa rasoundeti, sunteti obligati sa raspundeti in termen legal, daca nu cunoasteti legea mai informati-va.

    1. Pentru limba romana tasta 1.

      Este in centru, str Bălcescu nr 24, vizavi de posta veche. Langa vechea clinica Medlife.

      Vedeți, domnule "constantin", ați fost informat. Nu era greu să vă interesați.

      "interziceti libertataea de exprimare, va desfid!!!!"- Așa cum se vede, libertatea dumneavoastră de exprimare nu a fost interzisă, din contră, a fost prea liberă. Limba română e cam grea, totuși, mai treceți o dată prin clasele primare. Nu de alta, dar să puteți citi în continuare legi. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb