Site-ul WTA: "Problemele Simonei Halep sunt înălţimea, forţa şi psihicul"

Elena Deacu
Sport / 18 ianuarie 2015

Foto: WTA

Foto: WTA

Site-ul WTA i-a dedicat un nou material Simonei Halep, sportivă pe care o laudă pentru ascensiunea fulminantă din ultimul an de zile, însă, în acelaşi timp însă, scrie că jucătoarea din România are şi puncte slabe, acestea fiind vizibile odată cu atingerea primelor locuri din clasamentul mondial. "Simona Halep are probleme din cauza înălţimii şi a forţei, dar şi a psihicului", se precizează pe WTA.com.

"Ascensiunea Simonei Halep în clasamentul WTA a fost una rapidă şi impresionantă. În 2014 a câştigat titlu după titlu şi abia a avut timp pentru altceva. Pentru o jucătoare care în iulie 2013 nu se afla în top 50, este clar că următoarea ţintă este un titlu de Gran Slam", comentează WTA.com.

"Chiar dacă a urcat în clasament, Halep este încă o jucătoare nouă în topul WTA. Cea mai bună prestaţie a sa a fost în finală Roland Garros, când a chinuit-o pe Maria Sharapova, urmată de o semifinală la Wimbledon. După aceste rezultate, lumea aşteaptă ca Halep să câştige un turneu de Grand Slam, mai devreme sau mai târziu", se precizează pe site-ul WTA.

Totodată, site-ul adaugă: "Ascensiunea rapidă a scos la iveală mai multe lipsuri în jocul acesteia. Simona Halep are probleme din cauza înălţimii şi a forţei, dar şi a psihicului. Aceste puncte slabe sunt compensate printr-o mişcare foarte bună în teren şi o lovire foarte bună a mîngii".

Simona Halep, locul 3 WTA şi a treia favorită, o va întâlni pe sportiva italiană Karin Knapp, numărul 51 mondial, în primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorţi ce a avut loc la Melbourne. Halep şi Knapp nu au mai fost adversare până în prezent. Partida va avea loc luni, de la ora 02:00, pe "Rod Laver Arena".

În vârstă de 23 de ani, Halep este cap de serie numărul trei. Favorita doi este Maria Sharapova (Rusia), iar favorita unu este Serena Williams (SUA).

În 2014, Halep a ajuns până în sferturile AO, fiind eliminată de Dominika Cibulkova (6-3, 6-0). Competiţia a fost câştigată de Na Li - sportivă care între timp s-a retras din activitate din cauza accidentărilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb