Situaţia KD Life Asigurări va fi cunoscută peste 1-2 luni

F.A.
Bănci-Asigurări / 3 februarie 2010

Un reprezentant al grupului sloven KD a declarat miercuri, pentru NewsIn, că abia peste o lună sau două se va cunoaşte situaţia KD Life Asigurări, ai cărei angajaţi au fost anunţaţi de lichidarea firmei, şi că nu poate comenta informaţiile despre intrarea în lichidare a subsidiarei.

"Probabil într-o lună sau două vom şti mai exact ce se întâmplă cu compania KD Life Asigurări. Aşteptăm decizia boardului şi a acţionarilor", a afirmat un reprezentant al KD Group din Slovenia, care a adăugat că este prea devreme să facă o declaraţie în acest sens.

Surse din cadrul grupului KD din România, care au dorit să îşi păstreze anonimatul, au declarat pentru NewsIn că angajaţii KD au fost anunţaţi de intrarea în lichidare a companiei KD Life Asigurări.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) anunţase pe 10 februarie 2009 că a decis deschiderea procedurii de redresare financiară la KD Life, urmând ca societatea să depună la CSA un plan de redresare care să cuprindă şi o majorare de capital, în 20 de zile de la date primirii deciziei.

Arbitrul asigurărilor a luat această decizie întrucât marja disponibilă a societăţii era la finalul lui 2008 sub valoarea minimă prevăzută de legislaţia în vigoare pentru fondul de siguranţă, respectiv de echivalentul în lei a 3,2 milioane euro.

Societatea KD Life Asigurări SA a fost autorizată să funcţioneze în mai 2006, iar la sfârşitul lui 2008 înregistrase prime brute subscrise de 6,648 milioane lei şi avea o cotă de piaţă de 0,36% pe piaţa asigurărilor de viaţă.

Acţionarii KD Life Asigurări au decis, într-o şedinţă din 30 octombrie 2009, majorarea capitalul social cu 2,36 milioane lei, până la 40,85 milioane lei. KD Group deţine 95,12% din capitalul social.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb