SIVECO România oferă şcolilor aplicaţia aScOrare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 septembrie 2008

Şcolile care au fost dotate cu laboratoare informatice în cadrul programului SEI, beneficiază gratuit de aScOrare, o aplicaţie intuitivă şi extrem de uşor de utilizat, ce oferă un instrument eficient pentru reducerea timpului pe care îl presupunea până acum, crearea unui orar clasic. Reprezentanţii unităţilor de învăţământ pot beneficia de suport tehnic în utilizarea aplicaţiei, din partea specialiştilor din cadrul

Informaţiile referitoare la materiile şcolare, clase, profesori, etc. devin acum accesibile, uşor de urmărit şi de modificat.

Programul de generare automată a orarului aSc este integrat cu platforma AeL disponibilă în toate laboratoarele dotate în cadrul Programului SEI.

Pentru a putea utiliza generatorul de orar este necesar ca datele din ASM (AeL School Manager) referitoare la elevi, profesori, săli de clase să fie complete deoarece acestea sunt preluate automat de aplicaţia aSc Orare.

Grafica atractivă şi meniul intuitiv care poate fi accesat extrem de uşor, fără a necesita cunoştinte avansate de utilizare a calculatorului, permit ulterior actualizări ale disciplinelor de studiu, sălilor de clasă, profesorilor, intervalului orar pe zile, etc.

Datorită faptului că datele sunt preluate automat din ASM, programul de generare a orarelor este util atât şcolilor mici cât şi celor cu sute şi chiar mii de elevi şi profesori permiţând o gestionare şi organizare eficientă a unităţilor de învăţământ.

Cu ajutorul aSc Orare, generarea automată a orarului şcolar devine astfel o activitate accesibilă şi necomplicată indiferent de gradul de complexitate al unităţii de învăţământ.

Aplicaţia poate fi utilizată de toate şcolile care au fost incluse în programul SEI - Sistem Educaţional Informatizat.

Înregistrarea aplicaţiei aSc Orare este gratuită şi se realizează foarte uşor. Reprezentanţii şcolii trebuie să trimită un e-mail la adresa ael@portal.edu.ro, cu subiectul "cod orar", în care să specifice numele unităţii şcolare, localitatea şi judeţul.

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi spaţiul CSI. Între acţionarii SIVECO România se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness atât pentru piaţa locală cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de către beneficiari internaţionali din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în România şi includ atât instituţii publice importante cât şi companii private de referinţă - OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timişoara, URSUS Breweries etc.

De-a lungul celor 16 ani de existenţă, compania a dobândit o solidă reputaţie internaţională. Astfel, SIVECO România este prima companie din România care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obţinând un număr record de nominalizări la concursul ICT Prizes organizat anual de către Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie şi Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale în domeniul educaţional au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene si "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodată considerate de către Asociaţia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizări mondiale în domeniul managementului de proiecte. De curând, aportul adus de SIVECO Romania in implementarea proiectului de informatizare a educaţiei din România a fost premiat cu European IT Excellence Award 2008, la categoria Independent Software Vendors - Vertical Market.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb