Slide, o nouă aplicaţie mobilă de dating, intră pe piaţa internaţională

F.D.
Companii / 9 mai

Slide, o nouă aplicaţie mobilă de dating, intră pe piaţa internaţională

English Version

Slide, o nouă aplicaţie mobilă destinată întâlnirilor romantice, îşi face intrarea pe piaţa internaţională. Investiţia aparţine unui grup de trei investitori, unul dintre aceştia este Mugur Frunzetti, cunoscut pentru afacerile sale în mediul online, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, investiţia iniţială în Slide până la lansare este de 500.000 de euro, însă fondatorii vor investi sume suplimentare pentru extinderea la nivel international..

Slide va concura cu jucătorii consacraţi precum Tinder şi Bumble. Slide se distinge prin inovaţia pe care o aduce în acest domeniu. Alternativ metodei tradiţionale de a glisa în stânga sau în dreapta pentru a exprima interesul, Slide introduce si conceptul de "reels", inspirat din popularul TikTok. Acest nou element permite utilizatorilor să vadă în timp real videoclipuri din viaţa partenerilor potenţiali, oferind astfel o perspectivă autentică şi mai apropiată de realitate. În plus, aplicaţia are o componenta de real-time chat între userii online într-un moment care îţi doresc o conexiune instant.

"Suntem conştienţi că dating-ul online poate fi uneori o experienţă frustrantă şi nerealistă. Cu Slide, ne-am propus să schimbăm această percepţie, oferind utilizatorilor noştri posibilitatea de a se conecta într-un mod mai autentic şi mai potrivit. Români fiind, am decis sa lansam aplicatia pentru prima oara in Romania, unde vom confirma experienta superioara oferita utilizatorilor, ne vom adapta la feedback-ul lor si dupa 2-3 luni vom extinde la nivelul a peste 65 de tari", a declarat Mugur Frunzetti.

Marius Bodea, CEO Spottier Services, compania care dezvolta si opereaza aplicatia Slide, a afirmat: "Am folosit câteva aplicaţii de dating în trecut însa m-a deranjat în special faptul că userii încarca poze supra editate. Din acest motiv, ne-am decis să fim diferiti şi să ne concentrăm pe nişte funcţii ce reţin originalitatea utilizatorilot, precum cea de Reels, pe care am transformat-o într-o nouă modalitate de swipe. Userilor le place originalitatea si, cu toate filtrele existente in ziua de astazi, nu mai poţi avea încredere ca vei întâlni aceeaşi persoana din poza. Din proprie experienţa o spun, este foarte neplăcut să ieşi la un date cu o cineva cunoscut pe Instagram sau într-o aplicaţie de dating, si sa te trezeşti cu o persoana total diferita in realitate. Slide insă, pentru ca poti sa-i vezi si video reels-urile persoanei care îţi place, oferă şansa de a vedea conţinut original, needitat, si chiar un pic de personalitatea userilor, transpusă în mişcări şi vorbe."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb