SNCF MOBILITÉS: Aprobare pentru 100 de trenuri Avelia Horizon

A.M.
Comunicate de presă / 26 iulie 2018

Aprobare pentru 100 de trenuri Avelia Horizon

Consiliul de administraţie al SNCF Mobilites a aprobat în şedinţa de astăzi o comandă fermă pentru 100 de trenuri de foarte mare viteză (TGV1) Avelia Horizon, de ultimă generaţie.

Această nouă generaţie de trenuri de foarte mare viteză răspunde obiectivelor ambiţioase în privinţa competitivităţii sectorului feroviar şi rentabilităţii SNCF, cu un cost total de achiziţie cu 20% mai mic decât cel al trenurilor din generaţia anterioară.

Echipele de experţi care lucrează de doi ani la acest proiect s-au ridicat la înălţimea provocării de a crea un tren nou, la un cost redus de 25 de milioane de euro per garnitură, cu un buget suplimentar de 190 de milioane de euro pentru opţiuni şi servicii, conform comunicatului remis Redacţiei.

Avelia Horizon va include două automotoare inovatoare, cu o lungime redusă, care îmbină înalta performanţă şi aspectul compact, alături de vagoanele de pasageri articulate, etajate. Design-ul acestora

Design-ul acestora permite o creştere cu 20% a spaţiului dedicat pasagerilor, trenul putând să transporte până la 740 de pasageri în configuraţia de cea mai mare capacitate aleasă de SNCF, se mai arată în comunicat.

Costurile de mentenanţă vor fi cu peste 30% mai scăzute decât cele înregistrate în prezent de SNCF. S-a ţinut cont de uşurinţa în întreţinere încă din faza de proiectare, trenul fiind prevăzut cu un sistem de diagnostic la distanţă pentru mentenanţa preventivă, ceea ce îi sporeşte fiabilitatea şi disponibilitatea. Multe dintre componente au un design optimizat, pentru a simplifica şi scurta intervenţiile de întreţinere şi a permite efectuarea acestora la intervale de timp mai mari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb