Societatea ARMEDICA Tîrgu Mureş a devenit "Gedeon Richter România" SA

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 7 iulie 2004

Societatea comercială ARMEDICA SA Tîrgu Mureş a devenit ieri "Gedeon Richter România" SA, ca urmare a finalizării integrării societăţii mureşene în concernul Richter, transmite Rompres.

În cadrul conferinţei de presă organizate cu această ocazie, directorul general al Gedeon Richter Ltd. Ungaria, Erik Bogsch, şi conducerea societăţii din Tîrgu Mureş au prezentat strategia de piaţă a societăţii şi investiţională a concernului pentru România.

Printre obiectivele strategice ale societăţii Gedeon Richter Ltd. se numără şi acela de a deveni compania dominantă a industriei farmaceutice din regiune. Scopul concernului, potrivit conducerii acestuia, este acela ca toate firmele aparţinînd grupului Richter să funcţioneze la standarde internaţionale.

Erik Bogsch a cerut sprijinul presei pentru a putea majora preţul medicamentelor produse la Tîrgu Mureş, întrucît preţul curentului electric e foarte mare. "În Ungaria nu am reuşit acest lucru şi de aceea vă cer sprijinul", a spus Bogsch.

Gedeon Richter Ltd. a achiziţionat 50,89% din acţiunile societăţii ARMEDICA Tîrgu Mureş în 1998, prin Gedeon Richter România SRL. Această societate a fost absorbită treptat de ARMEDICA, pentru ca mai apoi, denumirea fabricii de medicamente să fie Gedeon Richter România SA.

În urma unor succesive majorări de capital, Gedeon Richter Ltd. a ajuns să deţină 98,46% din cota parte deţinută de Gedeon Richter România SA. În anul 2003, societatea a ocupat locul şase la producţia de medicamente din România, avînd un segment de piaţă de 2%.

Conducerea concernului a precizat că doreşte creşterea segmentului de piaţă la 3% în anul 2004, prin lansarea unor produse noi, care urmează să fie înregistrate la Agenţia Naţională a Medicamentului. Anul trecut a avut loc lansarea a cinci produse noi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb