Solicitanţii de locuinţe sociale din sectorul 2 au termen pînă pe data de 30 septembrie să se prezinte la primărie pentru reactualizarea dosarelor

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 19 august 2004

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, le reaminteşte locuitorilor acestui sector care şi-au depus, anul trecut, documentele în vederea obţinerii unei locuinţe sociale sau în vederea contractării, conform Legii 114/1996, că mai au termen pînă pe data de 30 septembrie să se prezinte la primărie pentru reactualizarea dosarelor. Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Primăriei sectorului 2, din cauza numărului mare de cereri de locuinţe, Neculai Onţanu a decis demararea, în luna octombrie, a evaluării tuturor dosarelor de anul trecut, pentru a fi incluse pe lista de priorităţi din 2005.

Conform legislaţiei în vigoare, persoanele care se află în evidenţe cu dosare au obligaţia să depună următoarele documente: copii după buletinele de identitate ale tuturor membrilor familiei, adeverinţe cu veniturile nete realizate în ultimele 12 luni sau talonul de pensie (în cazul în care nu se realizează venituri, se vor prezenta declaraţii notariale date pe proprie răspundere că nu s-au realizat venituri în ultimul an), adeverinţa de şcoală pentru copii de vîrstă şcolară, certificatele cu grad de handicap cu termen valabil (dacă este cazul), adeverinţe privind vechimea totală în muncă pentru toţi membrii familiei care sunt salariaţi.

Serviciul de Registratură al Primăriei sectorului 2 din str. Olari nr. 11, unde vor fi depuse actele împreună cu cererea de completare, va fi la dispoziţia cetăţenilor în zilele de luni şi miercuri, între orele 9,00 şi 16,00, marţi şi joi între orele 9,00 şi 19,00 şi vineri între orele 9,00 şi 12,00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb