Soluţii 5G pe axa Orange - Dell Technologies

Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 februarie 2020

Colaborarea dintre Dell Technologies şi Orange vine în sprijinul utilizatorilor cu soluţii care le vor uşura mult munca. Aceştia vor avea acces la comunicaţii broadband îmbunătăţite fiind create noi oportunităţi pentru aplicaţii cu utilizare intensivă de lăţime de bandă. Astfel, companiile demonstrează o experienţă interactivă, rezultând în oportunităţi de afaceri noi şi productivitate ridicată, indiferent de locaţie, cu PC-ul Permanent Conectat. Testele 5G ale primului laptop Dell Latitude cu 5G, ating viteze de aproape 20 de ori mai rapide decât 4G.

Cele două companii au finalizat recent testări în direct pe teren ale primului laptop Dell Latitude cu 5G anunţat la CES la începutul acestui an, făcându-l astfel primul PC care a trecut cu succes de testarea 5G Orange. Aceste prime teste de teren, efectuate în reţeaua Orange 5G din Paris, demonstrează promisiunea privind 5G cu viteze de descărcare susţinute de peste 900 megabyte pe secundă pe o platformă de calcul mobilă la nivel de întreprindere - care depăşeşte viteze 4G care, de obicei, sunt sub 60 megabyte pe secundă. "5G deschide o nouă frontieră vastă pentru companii şi consumatori cu PC-ul Permanent Conectat", a declarat Liam Quinn, prim-vicepreşedinte şi cercetător şef pentru Dell Technologies, care a mai adăugat: "Anunţul de astăzi este un exemplu clar despre modul în care 5G ne poate influenţa viaţa de zi cu zi. Descărcarea unui videoclip de prezentare mare sau a unui videoclip de instruire poate dura câteva secunde în loc de minute. Comunicările în bandă largă îmbunătăţite şi latenţa redusă permit noilor modele de utilizare şi utilizatorilor să finalizeze sarcinile mult mai repede decât reţelele 4G, ceea ce creează şi generează noi modele de afaceri şi aplicaţii noi, cum ar fi realitatea augmentată şi virtuală, jocuri asistate în cloud, traducere lingvistică în timp real şi procesarea imaginilor."

Potrivit unui comunicat, în care este citat Helmut Reisinger, CEO Orange Business Services: "Oferirea unei experienţe simple şi fără cusur pentru utilizatorul final, care să folosească puterea unei bogate benzi largi mobile - împreună cu realitatea 5G - este o prioritate pentru noi. În calitate de companie de servicii digitale native de reţea, ne bazăm pe puterea ecosistemelor partenere generate digital pentru a co-crea împreună cu Dell soluţii de mobilitate inteligentă cu conectare permanentă şi securizate pentru clienţii societăţii noastre şi pentru viitorii angajaţi inteligenţi care aplică cunoştinţele în munca lor."

Dell Technologies şi Orange au început colaborarea privind inovaţia 5G aproximativ acum un an, pentru a dezvolta o nouă platformă pentru mobilitatea în cloud. Întreprinderile şi consumatorii deopotrivă vor avea reţeaua şi platforma pentru a exploata 5G în moduri noi, care ar putea schimba modul în care oamenii consumă şi folosesc informaţiile, de la divertisment la intervenţii chirurgicale la distanţă, pe care odată oamenii doar şi le imaginau. Laptopul Dell Latitude 9510 este PC-ul comercial de 15 inch cel mai mic, cel mai uşor şi mai inteligent din lume cu AI încorporat. Acesta oferă ceea ce caută utilizatorii din domeniul afacerilor: cea mai lungă durată de viaţă a bateriei dintre toate PC-urile de 15 inch pentru afaceri, cu o rezistenţă de până la 30 de ore, soluţii inteligente care cresc productivitatea cu Dell Optimizer şi design inovativ cu tehnologie 5G care include antene 5G în difuzoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb