Soluţiile de securitate end-to-end, una dintre priorităţile Huawei

S.B.
Companii / 30 mai 2023

Soluţiile de securitate end-to-end, una dintre priorităţile Huawei

Trei din patru conexiuni mobile din România implică tehnologii de reţea mai avansate şi mai rapide, în creştere cu 15% în ultimul an. Soluţiile de securitate end-to-end, una dintre priorităţile Huawei.

Huawei este un furnizor de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei pentru industria IT&C, al infrastructurii în telecomunicaţii şi în cel al dispozitivelor inteligente. Cu soluţii integrate în patru domenii cheie - reţele de telecomunicaţii, IT, dispozitive inteligente şi servicii cloud. Compania se angajează să aducă tehnologia digitală la fiecare persoană, în casă sau organizaţie, pentru o lume inteligentă şi conectată.

În conformitate cu legile şi reglementările aplicabile în ţările în care operează şi cu standardele internaţionale, Huawei a creat un sistem eficient, durabil şi fiabil de asigurare a securităţii cibernetice şi a protecţiei vieţii private, întrunind cerinţele autorităţilor de reglementare şi ale clienţilor, precum şi la cele mai bune practici din domeniu. Valorile Huawei legate de securitatea cibernetică sunt: integritate şi încredere, responsabilitate şi abilitate şi deschidere şi transparenţă.

Invitată la dezbaterea "Digitalizare şi securitate cibernetică", în cadrul evenimentului Bucharest Leader's Summit, Adina Grosu, Cyber Security and Privacy Officer la Huawei România, a vorbit despre importanţa digitalizării serviciilor publice, atât în cadrul autorităţilor publice centrale, cât mai ales, în cadrul autorităţilor publice locale, precum şi despre nevoia de educare a funcţionarilor publici pentru a deveni competenţi din punct de vedere digital. Mai mult, Adina Grosu a reliefat rolul indispensabil pe care reţelele 5G îl au în implementarea proiectelor de digitalizare şi dezvoltarea noilor tehnologii.

"Tehnologia 5G oferă un potenţial imens, latenţă redusă şi viteze foarte mari, însă, ca oricare nouă tehnologie, nu este lipsită complet de riscuri. Cu toate acestea, standardele de securitate 5G sunt îmbunătăţite continuu, iar riscurile generale sunt controlabile. Prin urmare, toate aceste beneficii variate, pe care dezvoltarea reţelelor 5G le implică, sunt cu mult superioare unor riscuri pentru care au fost identificate deja soluţii.", a spus Adina Grosu, Cyber Security and Privacy Officer la Huawei România.

Huawei şi-a construit şi implementat propriul sistem global de securitate cibernetică şi de asigurare a confidenţialităţii în toate domeniile. Acest sistem acoperă politici, procese, instrumente, tehnologii şi standarde.

În ultimii 30 de ani, Huawei a furnizat servicii pentru peste 3 miliarde de persoane din întreaga lume, sprijinind operaţiunile stabile a peste 1500 de reţele ale operatorilor în mai mult de 170 de ţări şi regiuni. În tot acest timp, am contribuit la consolidarea domeniului securităţii cibernetice la nivel mondial, iar practicile noastre de securitate cibernetică au fost recunoscute de clienţii noştri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb